2777
2789
عنوان

سیاهه جهیزیه🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 63 پست

بده شوهرت امضا کنه و بقیه دوست ها و آشناها که دیدن و فاکتور هایی که خرید کردی یا میتونی ازشون تهیه کنی رو بزار خونه بابات بمونه انشالله هیچ وقت نیاز نشه استفاده کنی، همون امضاها کافیه،اصل امضا شوهرته

خوزستانی هستم ولی اواخر میبینم کم کم دارن اهمیت میدن به جهیزیه و شام عقدکنون ولی بازم در حد توانایی

منم خوزستانی هستم و اصالتا دزفولی،از شیر مرغ تا جون ادمیزاد توجهازمون پیدا میشه، حتی تصفیه آب رو هم ماخریدیم.        دهنمون پاره شد

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا شهرما همه چی با دختره دیگه ایهایی که ندارن در حد وسعشون میدند وبقیش را اگه خانواده داماد راضی ...

حتما فیلم بگیر و تا جایی که ممکنه با شوهرت صحبت کن هم خودش امضا کنه و هم یکی دیگر از اقوامشون . 

فاکتورها رو هم نگه دار .

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
ماهم ننوشتیم،من معتقدم خدایی نکرده زندگی ک خراب شه وسایل میخام چیکار،میخوام اصلا نباشه........

این چه حرفیه.من اگر جهازمو با خودم نمی اوردم باید چطور خونه رو پر میکردم؟ ده سال میگذره هنوز جهازم در حد نوست و دارم استفاده میکنم وخیلی چیزها هم خریدم.

مگه یه زن مطلقه مخصوصا با بچه توانای خرید ماشین لباسشوی و یخچال و تلویزیون و اجاق گاز و غیره رو داره؟

منطقی عمل کنید 

چی بگم والا. اونا زیادی سر وزبون دار وزورگو هستن مخصوصا تو بحث ها ومنم یکم بی سر وزبون برای همین می ...

حتما بده بزرگترت اینکارو کنه.

نهایت مجدد بنویس بده پدرت از داماد امضا بگیره.

این مسائل اصلا جای شوخی نیست.

خب بابات  زیرش بنویسه جهیزیه برای دخترم به عنوان هدیه داده شد خانواده شوهرتم باید امضا کنن

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ما رسم داریم جهیزیه نبریم خونه شوهر یا حتی اگه بردیم در حد توانایی و دلبخواهیی خرید میکنیم .وظیفه شو ...

خب پس عروس چی میده 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
منم میدونم خدایی نکرده اگه مشکلی پیش بیاد اون لحظه دیگه وسایل ارزش نداره ولی خب من بیشتر از این میتر ...

ن بابا انقدام شهر هرت نیس ت شهر ما همه چیز پا عروسه حتی کولر و تلوزیون و.. اما حتی یه تیکشمذسیاهه نمیکنن خدانکرده مشکلم پیش بیاد و همچین اتفاقای پیش بیاد شاهد میبرن دادگاه 

[QUOTE=297961253]منم خوزستانی هستم و اصالتا دزفولی،از شیر مرغ تا جون ادمیزاد توجهازمون پیدا میشه، حتی تصفیه آب رو هم ...[/QUOTEعزیزم خیلی ها شاید ۹۰ درصد مردم ایران برای دختراشون جهیزیه میخرن چ خوزستانی چ بقیه استانها ولی من تا جایی که میدونم و خبر دارم اطرافمون حتی اگه بخان جهیزیه بدن در حد کالای خواب و ظروف چینی و وسایل برقی درحد ابمیوه گیر و غیره میدن ولی یخچال وکولر و تلوزیون و ماشین ظرفشویی ولباسشویی و جاروبرقی و اینا نمیدن 

به امید روزهای طلایی