2777
2789
عنوان

سیاهه جهیزیه🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 63 پست
خود داماد امضا کنه کافیه. فاکتور ندارن وسایلت اگه به اسم پدرت یا خانواده ات یا خودت فاکتور شده همون ...

ممنون عزیزم حالا به خودش میگم ببینم امضا میکنه

فقط مبل  ووسایل چوبی فاکتور دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیاحتی کت وشلوار شوهر و لباس زیرش رو هم جز جهیزیه میدونن و میخرن .والا ما رسم نداریم .اگه مرد بخاد زن بگیره همه هزینه ها با خودشه از عقد و نامزدی گرفته الا آخر همه با شوهره هست .بعدش هم حرف و حدیث در نمیارن چون همه رسومات یکیه .اگه طلاق و اینا هم شد فقط مهریه میدن و تموم 

به امید روزهای طلایی 

ماهم ننوشتیم هیچیو😐😐مامانم گفت هرچی دادم ب دخترم دادم دیگه چیو بیام بنویسم وفلان خوشمون ازاین حرکت نمیومد

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

بعضیاحتی کت وشلوار شوهر و لباس زیرش رو هم جز جهیزیه میدونن و میخرن .والا ما رسم نداریم .اگه مرد بخاد ...

حالا شهرما همه چی با دختره

دیگه ایهایی که ندارن در حد وسعشون میدند وبقیش را اگه خانواده داماد راضی باشن میخرن

ولی من از صفر تا صد وسایلمو خانواده ام خریدن

نمیدونم چجوریه 

همسایه ما پسره جهیزیه خریده بوده  بعد چند سال اینا کارشون به جدایی می‌کشه دختره فیلم میگیره و فلان می‌بره دادگاه 

دادگاه هم گفته جهیزیه مال دخترست ⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

مادرشوهره اثاث قایم کرده بود ولی احضاریه میاد براش 

فقط موندم چجوری حقو دادن به عروسه جهیزیه که مال اون نبودخ

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

فیلم بگیر که چیا بردی با خودت  توی فیلم هم حد امکان صحبت کنه شوهرت که اره تو آوردی اینارو 😁

آخه مردونه بردند وسایل سنگینش را بردن چیدن وکوچک هاشم بیشترش را باز کردیم وتقریبا چیدیم

نمیشه از حونه هم الان که نیمه تکیمله وبعد که تکمیل شد فیلم بگیرم

بعد که چیدمان کرده بودن فیلم گرفته یعنی؟

اره 

اینا بچه داشتن بابا 

فکر کنم همینکه به مشکل خوردن دختره فیلم گرفته 

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

از چیدنش منظورته؟؟چون وسایل راتمامش را بردند داخل خونه داماد وکارتنهاش را باز کردند

اونجا خونه داماد نیست. خونه عروسه.

به خودت ایمان داشته باش.

اول اینکه مبارکه عروس خانم . خوشبخت بشید.

بعدهم بده شوهرت امضا کنه. نیاز به امضای خانواده شوهر نیست.

بچه ها هرکی جهیزیه خریده فاکتور خریدش رو مهر شده قایم کنه خونه باباش من خودم دارم طلاق میگیرم جهیزیه هم ندارم ولی یکیو دیدم گفت جهیزیه دارم توی خونه میخامشون تمام وسایلمو میخام ببرم.مدیر دفتر قاضی گفت باید تمام فاکتورهاشو و مهر تایید شده از مرکزی که خریدی بیاری تا قاضی قبول کنه وگرنه ما از کجا بدونیم تو راست میگی یا دروغ 

به امید روزهای طلایی 
گوه خوردن،ب کسی چ ربطی دارع   این چیزا برات مهم نباشع

چی بگم والا.

اونا زیادی سر وزبون دار وزورگو هستن مخصوصا تو بحث ها ومنم یکم بی سر وزبون برای همین میترسم بعدها نتونم ثابت کنم