2777
2789

لطفاً خواهرانه بهم بگید چیکار کنم 😢

امروز بازم فرار کردم از درس به بهانه های مختلف ، بنظرتون ممکنه سال بعد اگه پشت کنکور بمونم عوض بشم و عادت کنم به خوندن ؟ 

یکی از دوستام خودش با پارتی رفته نیروی شرکتی شده ازش خواستم برای منم یکاری کنه ( چون خیلی بدبختم دلش برام میسوزه ) بنظرتون اگه درست کرد برم ؟ بعدشم بیخیال کنکور بشم و برم پیام نور روانشناسی

حالم از خودم بهم میخوره تنبلترین هام تو فامیل با چند سال پشت کنکور موندن به یه جایی رسیدن اونوقت من از اونا کمتر میمونم خاک تو سرم جلوشون خجالت میکشم واقعا 

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم اگه پشت موندم هدف بزرگی ندارم در حد بیست هزار می‌خوام که فرهنگیان قبول بشم ولی واسه همین بیست هزار باید جون بکنم چون پایم ضعیفه 

اگه دوستت برات كاري كرد برو

تو اين فاصله هم بيكار نباش ، خودتم دنبال كاري چيزي…

اينجور ك گفتي فكر نميكنم درس بخوني ، سال ديگم اوضاعت همينه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

تجربی هستی؟  سخته؟؟

آره اینجوری بگم که معدلم شاید دوازده بشه دعا میکنم تجدید نشم ، دهم و یازدهم هم مجازی بود هیچی اصلا

عزیزم به هدفت و آرزوت فکرکن .این باعث میشه انگیزه بگیره و برای رسیدن بهش تلاش کنی.

مثلا همین روانشناسی رو اگه دوست داری؛خودت رو تو چندسال بعدتر تجسم کن که فارغ التحصیل شدی و برای خودت مرکز مشاوره زدی و ادم موفقی هستی و فرد مفیدی برای جامعه.به خیلی ها میتونی مشاوره بدی و حالشون رو خوب کنی.گره از مشکلاتشون باز کنی.تو خانواده بهت افتخار میکنن هنه میگن این فلانیه ها دختر فلانی.الان روانشناس شده .خوشبحال خانواده اش.

بعد تورو الگوی بچه هاشون قرار میدن😊