2777
2789
عنوان

خانما بیان

523 بازدید | 31 پست

من ۱۴ سالمه و بنظرتون وقت خوبی برای اصلاح سبیل هس به مامانم بگم اعصبانی نشه خیلی پر پشت وزشت هستن چیکار کنم خیلی افسرده شدم دوستام داشتن از اصلاح  حرف میزدن گفتن تو با چی میزنی منم گفتم هیچ همه بهم خندیدن که موهای پا هام رو نمی زنم خیلی گریه کردم خواستم از شما کمک بگیرم

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

بزن بره دختر مامانت نمی‌فهمه الان دیگه ۱۰ ساله ها هم میزنن

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزن بره دختر مامانت نمی‌فهمه الان دیگه ۱۰ ساله ها هم میزنن

اره ولی اگه میخواست بگه خودش میگفت بعدشم چجوری باچی هیچی ندارم 🥺

اره ولی اگه میخواست بگه خودش میگفت بعدشم چجوری باچی هیچی ندارم 🥺

بند بنداز من خودم بند ميندازم 

خانوادت زیادی حساسن؟

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁
اگه زیاد معلوم نیس دست نزن زوده از الان هم جوش میزنی هم هر چند وقت یکبار باید اصلاح کنی هر چی دیرتر ...

همه زدن ولی حتی موی دستمو نزدم

زود عصبی میشه خودش هر کاری که فکر کنی انجام داده

از اون دسته مادراس که رو چیزایی گیرن که منطقی نیست 

بهش بگو خب اعتماد به نفسم پایین میاد و اومدم بهت اطلاع بدم اگرم عصبی شد و قبول نکرد بگو من اصلاح میکنم و کوتاه نیا تا راضی شه

بند بنداز من خودم بند ميندازم  خانوادت زیادی حساسن؟

نه حساس نیستن دختر خاله هام همه زدن همسن منن ولی مامانم نه میگه بزن و.. تیغ هیچی ندارم وخودم هم نمی تونم برم بخرم 

از اون دسته مادراس که رو چیزایی گیرن که منطقی نیست  بهش بگو خب اعتماد به نفسم پایین میاد و اوم ...

با چی بزنم هیچی ندارم