2777
2789
عنوان

امتحان دانشگاه داشتنی شوهرتون درکتون میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 49 پست
اوه اوه ی دونه کتاب خواستم داد زد سرم گفت لازم نداری اونو.  شهریمو مامانم میده وگرنه بیچارم کرد ...

😓😓😓😓چق ما زنا بدبختیم...

ولی این چیزا رو میبینم انگیرم بیشتر میشه برا درس خوندن 

حداقل دسنم تو جیب خودم باشه 

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

دقیقا راست میگی ...من همسرم خودش مدارک منو برد دانشگاه ثبت نام کرد و اصرار اصرار که باید ادامه تحصیل ...

اره باورم میشه. چون شوهری دارم که منت پولی که بهم میده رو هرماه میذاره سرم. 

منم شوهرم همینه مثلا میگه ارشد بخون ولی نه کتابی برام خرید نه کمکی که من بتونم تست بزنم. منم گفتم فقط میخوام دولتی بیارم ولی اصلا با دو تا بچه مگه میشه درس بخونم. بیخیالش شدم فعلا چون فقط میشه حرص خودم. بعدم حساسه که بچه کجا موند پیش کی موند کجا رفت ناهارم چی شد شامم چرا حاضر نیست. وای ادمو خفه میکنه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه اوه ی دونه کتاب خواستم داد زد سرم گفت لازم نداری اونو.  شهریمو مامانم میده وگرنه بیچارم کرد ...

باز خوبه مامانت میده. شوهر من که اصلا اجازه نمیده یه قرون‌ پول کسی بیاد خونمون. بفهمه غوغا بپا میکنه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

رفتم عزیزم رفتم.. اما تمومی نداره کاراش لامصب. همش صداااام میکنه برای چیزای بیخود 

دو حالت داره

یا دلش توجه تورو میخواد (مثلا از رو کتاب پا میشی میوه بشور باهم بخورین یا چای درست کن یا بوسش کن) 

یا درکی از شرایطت نداره که باید براش توصیح بدی

😓😓😓😓چق ما زنا بدبختیم... ولی این چیزا رو میبینم انگیرم بیشتر میشه برا درس خوندن  حداقل دس ...

خیلی هم امیدوار نباش. خون به دلت میکنه. مردی که همراهی بلد نیست هیچ وقت درست نمیشه

اره باورم میشه. چون شوهری دارم که منت پولی که بهم میده رو هرماه میذاره سرم.  منم شوهرم همینه م ...

همسر منم همینه خیلی دلم پره ازش...حساسیت بیجا داره 

اخلاقای خاصی داره دوروزه باهاش ی کلام حرف نزدم 

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

ارثمه.  شوهرم یکی از چیزایی هم ک زورش میاد اینه ارثم و نمیدم دستش

خوب میکنی. بهش نده بذار دستت پر باشه که‌ محتاجش نباشی.

خیلی هم امیدوار نباش. خون به دلت میکنه. مردی که همراهی بلد نیست هیچ وقت درست نمیشه

👌 متاسفانه همسر من تو هر شرایطی مقابل من بوده نه کنارم هیچوقت حس نکردم که یه همراه و پشتیبان دارم ...انقدر دلم پره و غصه دارم دوروزه نماز نمیخونم با خدا هم قهر کردم بخاطر شرایطی که برام درست کرده 

همسر منم همینه خیلی دلم پره ازش...حساسیت بیجا داره  اخلاقای خاصی داره دوروزه باهاش ی کلام حرف ...

جالب اینجاس که‌میگه نه من که کاری ندارم من که حساس نیستم. 

بخدا سر ناهار و شام خونم تو شیشه است. پدرمو در میاره همش نگرانم چی بپزم که خوشش بیاد دوس داشته باشه تکراری نباشه و اینجوری ذهنم همیشه قفله

👌 متاسفانه همسر من تو هر شرایطی مقابل من بوده نه کنارم هیچوقت حس نکردم که یه همراه و پشتیبان دارم . ...

میفهمم چی میگی. اگه الان بهش بگی منکر میشه ها. میگه من که همیشه حمایتت کردم.

اما اصلا نمیفهمن حمایت چیه و چجوریه. 

جالب اینجاس که‌میگه نه من که کاری ندارم من که حساس نیستم.  بخدا سر ناهار و شام خونم تو شیشه اس ...

😓😓😓😓گناه ما چیع زیر دست این مردا افتادیم ...

پریشب بهش گفتم فقط خدا ازت نگذره 

امروز از صب ساعت ۱۰ تا الان دستم بند بود ۳۰ کیلو سبزی خورشتی خریدم تنهایی پاک کردم شستم خورد کردم بسته بندی کردم حیاط شسم اومدم بخابم دیدم رفته دم حیاط نمی‌دونم کجا گل بوده دمپایش گلی شده همینجور اومده تو حیاط کل حیاط چ به گوه کشید😔کمرم داشت می‌شکست دوباره حیاط  شستم فقط گفتم خدا لعنت کنه خیلی لجباره

میفهمم چی میگی. اگه الان بهش بگی منکر میشه ها. میگه من که همیشه حمایتت کردم. اما اصلا نمیفهمن حمایت ...

قک می‌کنه اجاره داذه برم دانشگاه یعنی حمایت کرده