2777
2789
عنوان

امتحان دانشگاه داشتنی شوهرتون درکتون میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 49 پست
😓😓😓😓گناه ما چیع زیر دست این مردا افتادیم ... پریشب بهش گفتم فقط خدا ازت نگذره  امروز از ص ...

وای لجبازیو شوهر منم داره این خییییلی بده. یعنی به فنا میده تو رو از سر لج

من هیچ وقت تا الان سبزی نخریدم پاک کنم اونم این همه. همیشه گفتم اماده بخره. وقتی قدر نمیدونه چرا خودمو اذیت کنم. 

بذار حاضری بخره بفهمه دنیا دست کیه اشتباه نکن. حیاتم میدادی خودش بشوره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

وای لجبازیو شوهر منم داره این خییییلی بده. یعنی به فنا میده تو رو از سر لج من هیچ وقت تا الان س ...

یکم وسواس دارم باید حتما خودم تهیه کنم که بخورم...باهاش حرف نزدم اصلا دو روزه حتی نگاهشم نکردم خیلییی دلم ازش پره 

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم وسواس دارم باید حتما خودم تهیه کنم که بخورم...باهاش حرف نزدم اصلا دو روزه حتی نگاهشم نکردم خیلیی ...

ایشالا خدا کمک کنه به هممون. 

حرف بزن نذار دلت بمونه. حرف ادمو سبک میکنه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ایشالا خدا کمک کنه به هممون.  حرف بزن نذار دلت بمونه. حرف ادمو سبک میکنه

ان شاءالله 🤲شبتخوش🌿

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

خوب میکنی. بهش نده بذار دستت پر باشه که‌ محتاجش نباشی.

دقیقا خیلی وقتا محتاج موندم خیلی عذاب کشیدم. منو میبرد مسافرت با مادرش اینا پول ک نمیدا هیچ توشه ای ک مامانمم داد و برداشت داد برا خودش صندل و سوغات.  من تنها چیزی ک برا خودم خریدم ی آلو جنگلی بود ک اونم مادرشوهرم پخش کرد بین همه