2777
2789
عنوان

امتحان دانشگاه داشتنی شوهرتون درکتون میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 49 پست
حالا بابای من تلویزیون رو به هدفون وصل میکنه که صداش تو اتاقم نیاد😂

آفرین بهش

بابای من رو درس خوندن من اینجوریه وگرنه کلی آرومه. فقط غذاشو کامل خورده باشه دیگه با کسی کاری نداره عین نی نی کوچولوها😂😂

ولی فقط چایی... لامصب سرویس شدم از بس چایی بردم براش😂دلم خواست برم ببوسمش از بس منو اذیت میکنه😂حیف خوابه

بدون تو دووم آوردم!همه نبودنتو به روم آوردن:)♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الحمدلله درس خوندم. سرکار رفتم شوهر کردم. قطعا سرشو میذارشتم رو سینه اش. وه من امتحان داشته باشم اون به فکر غرایز باشه. بابا ی فرقی باید با میمون داشته باشه آدم. آدمی به درک و شعورشه که اشرف مخلوقات شده. والله. البته در طول سال بخون که شب امتخان بهت فشار نیاد.ما تو دوره ی ارشد ی زنه رو داشتیم تو کلاسمون. دو تا بچه داشت. میگفت تازه از دوازده شب شروع میکنم درس خوندن.نفر اول بود لعنتی

عزیزم ربطی، ب رشته نداره الان فصل امتحاناته

منم فردا امتحان دارم کامل درکت میکنم

بچه کوچیک هم دارم ولی شوهرم خیلی حمایت میکنه

حالا کاری به بقبه کارات ندارم ولی یه س ک س فوری فوتی میرفتی که اونم دلش خوش باشه😅

من یه دوره مجازی شرکت کردم شوهرم گفت حمایتت میکنم من روی اون و کمکش حساب کردم الان دوشب جلسه دارم دوساعت و دو روز یک ساعت. وای برای اون دوشب دو ساعت اگر بدونی چجوری قیافه میگیره چقدر اذیت میکنه. هیچی نمیگه ها ولی برج زهرمار میشه بچه ها رو درست رسیدگی نمیکنه سرگرمشون نمیکنه. زهرمار من میکنه اون تایمو.

ببین اگه مردی گفت من کمکت میکنم پیشرفت کنی بشنو ولی باور نکن. هیچ مردی پشت سر هیچ زن موفقی نبوده و نیست مگر اینکه زن پدرخودشو دراورده باشه و با بدبختی به اوج رسیده باشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الحمدلله درس خوندم. سرکار رفتم شوهر کردم. قطعا سرشو میذارشتم رو سینه اش. وه من امتحان داشته باشم اون ...

اوووو کجاشو دیدی.. میگم غرایزش بیشترم شده. تازه گلایه هم میکنه.  یعنی هیییییچ بویی نبرده از درک. بابا من نمیدونم اونا چطور از ۱۲ب بعد میخونن. من تو روزم میخونم وقت کم میارم. البته اینکه شب امتحانی ام هستم بب دلیل نیست

الحمدلله درس خوندم. سرکار رفتم شوهر کردم. قطعا سرشو میذارشتم رو سینه اش. وه من امتحان داشته باشم اون ...

من تازه دارم برا کارشناسی میخونم همسرم اصلاااا درک نداره جالبه خودش هم اصرار کرد برو دانشگاه ...بچا هامم اذیت میکنن منم ۱۲ شب ب بعد درس میخونم  خیلی سختمه

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

من یه دوره مجازی شرکت کردم شوهرم گفت حمایتت میکنم من روی اون و کمکش حساب کردم الان دوشب جلسه دارم دو ...

چقد درک کردم چی میگی. اخه اصلا جای تعجبه. یعنی من خسته و هلاک رسیدم اقا از خواب قیلولش پاشده رابطه میخواد. واااای 

من یه دوره مجازی شرکت کردم شوهرم گفت حمایتت میکنم من روی اون و کمکش حساب کردم الان دوشب جلسه دارم دو ...

دقیقا راست میگی ...من همسرم خودش مدارک منو برد دانشگاه ثبت نام کرد و اصرار اصرار که باید ادامه تحصیل بدی ولی باورت میشه تا الان هزار بار منت کتابی که برام خریده رو سرم گذاشته !!الان ترم تابستونی برداشتم جرات ندارم بگم کتاب میخام 

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

منم فردا امتحان دارم کامل درکت میکنم بچه کوچیک هم دارم ولی شوهرم خیلی حمایت میکنه حالا کاری به بقب ...

رفتم عزیزم رفتم.. اما تمومی نداره کاراش لامصب. همش صداااام میکنه برای چیزای بیخود 

چقد درک کردم چی میگی. اخه اصلا جای تعجبه. یعنی من خسته و هلاک رسیدم اقا از خواب قیلولش پاشده رابطه م ...

میفهمم. تازه اینا بهتر نمیشن. بچه بیاد بدتر هم میشه. شب دلت میخواد تخت بخوابی اما مدام استرس داری وای الان میگه میخوام الان میاد سمتم یه لحظه اسایش نداری با این مردا واقعا.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

دقیقا راست میگی ...من همسرم خودش مدارک منو برد دانشگاه ثبت نام کرد و اصرار اصرار که باید ادامه تحصیل ...

اوه اوه ی دونه کتاب خواستم داد زد سرم گفت لازم نداری اونو.  شهریمو مامانم میده وگرنه بیچارم کرده بود

میفهمم. تازه اینا بهتر نمیشن. بچه بیاد بدتر هم میشه. شب دلت میخواد تخت بخوابی اما مدام استرس داری وا ...

وااای راست میگی  الان قشنگ فهمیدم.  الان درس مث بچه شده برام همش استرس ک نخواد بذاره بخونم