2777
2789

سلام من میخام برم ایڔوبیک هرروز روزی یه ساعت مربی گفت پنج کیلوکم میکنی ماهی من رژیمم گرفتم چقددرماه واقعا ادم لاغرمیشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۴ سال از سزارین سومم میگذره  اشکال نداره برم ایروبیک ؟

نه گل خیلی گذشته دیگه

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
من میرفتم ،ولی رژیم نداشتم و غذام حد معمول همیشگی بود،وزنم کم نکردم شما بارژیم مطمئنا کم میکنی

مگه میشه هیچی کم نکنی؟! بالاخره باید یک کیلورو ک کم میکردی؟ خوبه ورزشش بهنظرت؟ 

من ی ماهه پیاده روی میرم روزی ی ساعت فقط بستنی و شکلات و چیپس و پفک حذف کردم ۵ کیلو لاغر شدم 😁

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
نه گل خیلی گذشته دیگه

آخه دو سه هفته ای هست که میرم 

بعضی وقت ها یه کوچولو داخل شکمم درد میکنه 

البته یه درد خیلی ضعیف و در حد ۱ ثانیه هست 

برتی همین میپرسم 

دست من تو دست خداست 💖💖💖  همه چیز دست من و خداست  💖💖💖                             خدایا شکرت 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
من ی ماهه پیاده روی میرم روزی ی ساعت فقط بستنی و شکلات و چیپس و پفک حذف کردم ۵ کیلو لاغر شدم 😁

جون ما؟ غذات چی؟ عین قبلخ؟ منم روزی یهساعت پیاده روی یه خورده تند میرم شمایه ساعت میدویی؟ 

جون ما؟ غذات چی؟ عین قبلخ؟ منم روزی یهساعت پیاده روی یه خورده تند میرم شمایه ساعت میدویی؟ 

اصلا تغییر ندادم غذام رو مثل قدیمه نه معمولی راه میرم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
مگه میشه هیچی کم نکنی؟! بالاخره باید یک کیلورو ک کم میکردی؟ خوبه ورزشش بهنظرت؟ 

اصلا کم نکردم،من هدفم تحرک بود وزن برام ملاک نبود

ورزشش عااالیه ،خیلی پرهیجان و نشاط اوره

کلا خاصیت ورزشای گروهی همینه👌👌👌

عزیزم نتیجه هم دیدی؟ چقدکم کردی

یک کیلو نیم کم کردم 

با کالری شماری دست و پا شکسته 

دست من تو دست خداست 💖💖💖  همه چیز دست من و خداست  💖💖💖                             خدایا شکرت 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕