2777
2789
عنوان

چاق شدن کودک

1445 بازدید | 23 پست

دخترم پنج سالشه ،چاق ممیشه و بدغذاست،بردمش دکتر گفت چون مدفوعش خشک و سفته یبوست محسوب میشه و پیدرولاکس داد یه مدت دادم همه چی خوب پیش میرفت از چند جا شنیدم تنبلی روده میاره ترسیدم قطع کردم, نظر یا راهکاری دارین ؟؟؟

ما همیشه توسط آدمایی نادیده گرفته میشیم که تو کل زندگیمون دلمون نیومد نادیده شون بگیریم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من رو غذاهاش کار کن مثلا برگه زردآلو براش بزار رو میز با انجیر بخوره ،رو غذاهاش روغن بادام شیرین بریز ،روغن زیتون هم خوبه ،شربت خاکشیر خوبه ،شیر هم خوبه ببین چیا مناسبه بهش بده الان که فصل میوه های ملین بده بخوره لواشک هم درست کن برای زمستونش 

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش

هرکاری لازمه بکن.من دخترم خیلی چاقه.۸ سالشه.۶۷ وزنشه 

شب و روز ندارم.دکتر غدد.دکتر سنتی.یکسره ورزش.

دیگه خسته شدم.خیلی خسته م 

اما ادامه میدم.ایشاله که دختر شما اینقد اضافه وزن نداشته باشه

هرکاری لازمه بکن.من دخترم خیلی چاقه.۸ سالشه.۶۷ وزنشه  شب و روز ندارم.دکتر غدد.دکتر سنتی.یکسره ...

نه گلم دختر من خیلی لاغره اشتباه تایپی بود

ما همیشه توسط آدمایی نادیده گرفته میشیم که تو کل زندگیمون دلمون نیومد نادیده شون بگیریم ...
پنج سال ۱۷کیلو مناسب تازه کمم هست من پسرم پنج نشده ۱۵دکتر گفت کمبود وزن داره باید۱۷بشه

کمه دیگه...گفتم چاق نمیشه

۱۷کیلو

خوبه باوررر کن خوبه بعدا باید دنیال رژیم لاغری باشه ها..نکن اینکارو لاغر باشه ایلی بهتره براش مخصوصا دخترها...بزرگ بشه چاق میشه پسر منم ۵ سالشه ۱۵ کیلوئه ولی اصلا ناراحت نیستم لاغر بیشتر می‌پسندم 

❤️👨‍👩‍👦👼