2777
2789

همسرم بارها اینو بهانه میکنه همش میگه نمازای صبحتو درست کردی و ...

بچهات نمازخون کردی چادر سرشون کردی الکی میگه گرمه سرش نمیکنی و ...اخه هنوز ۶ ۷ سالشه یزور که نمیشه .

میگه بچه هارو اینجوری تربیت کردی معلومه چی از اب درمیان 

بشدت ادم تخریبگری هست همه مشکلات و بدبختیا سر منه گفتم تو خودت اصلا به بچه ها رسیدگی نمیکنی تو تربیتشون کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ۶ ساله و چادر؟!!!!!!!

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

چه بیشعور.....عزیزم تواصلاآدم بدی نیستی نذارباانرژی منفیش داغونت کنه اصلاااااااابهش توجه نکن

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه