2777
2789
عنوان

بچه ها من نمازای صبحم قضا میشه آدم بدی هستم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 99 پست
بله تو امضام توضیح دادم که صفحه خوان متون رو میخونه.

ببخشید دقت نکردم...خیلی جالب ..

روشن دلید..

امیدوارم هر جا هستی تنت سلامت و دلت شاد باشه عزیزم‌‌‌..

خیلی خوشحالم ک اینجایید.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
ببخشید دقت نکردم...خیلی جالب .. روشن دلید.. امیدوارم هر جا هستی تنت سلامت و دلت شاد باشه عزیزم‌‌‌. ...

منم خیلی خوشحالم که اینجام. ممنونم از محبتتون. نظر لطف خدا و اهل بیته اینجا اومدنم و فعالیتهایی که انجام میدم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.. هنوز ۱۰ساله نشده. چطور مگه؟

سلام وقتی میگین ده سالش نشده یعنی ۹ سالشه؟

فکر کرد شاید خیلی بزرگ باشه ولی شما بهش نمیگین.

ولی باز بهتره از بچگی یه کوچولو عادت بدین . آدم که بزرگ میشه برای کارای بچگیش هرچی هم باشه دلتنگ میشه و خوشش میاد اگه زور نکنین البته . 

رسول الله صلی الله علیه و سلم میگن بچه هاتون رو تو ۷ سالگی به نماز امر کنین تو ۱۰ السگی بخاطر نخوندن تنبیه کنین و جای خوابش رو جدا کنین. 

ولی اگه کمی جدیت نباشه نمیشه تاحالا دیدین کسی نسبت به درس بیزار شه وقتی خونوادش میگن درستو بخون درستو بخون؟ کلی باید مواظب بود مثلا باد یاد داد توصیح داد چرا خوبه تو جامعه با هرکی دوست نشه راه غلط و بهش یاد بدن مثلا ممکنه با دختری دوس بشه که خیلی بد تربیت شده و تو خونش ناهواره و هرچی داره بعد از طریق همین دوستی دختر شمام لطمه میبینه . 

من دنبال حقیقتم . من  اهل سنت هستم
نمازتو چه ربطی به همسرت داره..هرکسی رو تو گور خودش میزارن و دلیل نخوندنت خودت میدونی و خدای خودت&nbs ...

سلام مرد مسئول خوانواده هستش. اکرم صلی الله علیه و آله و سلم که فرمود: همه شما شبان هستید و هر یک از شما نسبت به رعایای خود مسئول هستید. ته و مرد بر اهل خانه خود چوپان است و بر آنها مسؤول است و زن بر خانواده خود چوپان است خانه شوهر و فرزندانش و او مسئول آنهاست و غلام چوپان بر پول صاحبش و او بر او مسؤول است، مگر همه شما چوپان باشید و هر یک از شما نسبت به رعایای خود مسئول باشید .(کتاب بخاری و مسلم)

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا قُوا أَنْفُسَكُمْ وَأَهْلِيكُمْ نَارًا وَقُودُهَا النَّاسُ وَالْحِجَارَةُ عَلَيْهَا مَلَائِكَةٌ غِلَاظٌ شِدَادٌ لَا يَعْصُونَ اللَّهَ مَا أَمَرَهُمْ وَيَفْعَلُونَ مَا يُؤْمَرُونَ ﴿٦﴾

ای مؤمنان! خود و خانواده خود را از آتشی که هیزم آن انسان ها و سنگ ها است، حفظ کنید. بر آن فرشتگانی خشن و سخت گیر گمارده شده اند که از آنچه خدا به آنان دستور داده، سرپیچی نمی کنند، و آنچه را به آن مأمورند، همواره انجام می دهند. (۶)

من خانوادم  مذهبی نیستن. اهل روضه واینانیستن. ولی من مذهبیم.من چادرمیپوشم اگه خانوادم ازبچگی ...

سلام ولی اگه خونواده خودش رعایت کنه بچشون رو هم اگه سفارش نکنن بچه ها از والدین و اطراف الگو برداری میکنن و اگه هم بکم تشویق و ... بشن دیگه عالیه ان‌شاءالله. 

هستش والدینی که بچشون رو برای درس نخوندن و  غذا نخوردن و... تنبیه میکنن و اصرار میکنن و ... ولی بچه از غذا خوردن و درس خوتدن بیزار میشه؟ علاوه بر تشویق و تنبیه باید نواظب بچه بود و اینکه واقعا باید در مورد دین داری بچه نباید سهل انگار بود . من شنیدم زمان اوایل اسلام بچه هارو به روزه امر میکردن وقتی گرسنشون میشد با اسباب بازی که درست میکردن اونارو سرگرم میکردن چون میخواستن بچه شون اسلامی بزرگ شه و تاثیرش رو اونا بزاره. من خودم بچه بودم روز میگرفتم نماز میخوندم نه کامل ولی خیلی علاقه داشتم من دیدم بچه ها بیشتر از بعضی بزرگتر ها به نماز خوندن علاقه دارن من خودم اگه تو خونه ای نماز بخونم بچه های کوچولو در جا میان اونام تکرار میکنن خیلی هم بامزه . امیدوارم بعضی ها هم ازونطرف پشت بوم نیوفتن بچه هارو ول نکنن تا جامعه اونارو بزرگ کنه

سلام ولی اگه خونواده خودش رعایت کنه بچشون رو هم اگه سفارش نکنن بچه ها از والدین و اطراف الگو برداری ...

گفتم که سخت گیری وقتی بده که کاملا با خشونت و بدور از محبت باشه یا اینکه خونواده به اونی که میگن عمل نکنن اینطوری بچه فکر میکنه فقط برای بچه ها انطوریه اصلا براش هضم نمیشه وقتی اونی که میشنوه رو نبینه. با عمل خونواده حداقل ۵۰ درصد بچه ها علاقه مند میشن و الگو برداری میکنن و با تشویق و تنبیه اونا بیشتر خوب تربیت میشن .

والدینی که محبت داشته باشه بچه ها از تنبیه اونا ناراحت نمیشن مطمعن باشین گول حرف بعضی هارو نخورین که میخوان والیدن رو نسبت به تربیت اسلامی بچه بی اهمیت کنن .