2777
2789
عنوان

اونایی ک تجربی میخونن یا میخوان برن تجربی بیاینن

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 75 پست
به نام خدا😂یک عدد کنکوری تجربی هستم ببین،شاید خیلی ها بگن نه دهم رو به خودت سخت نگیر و اینا ای ...

موفق باشییی خوشبختم😂🤍

اره خودمم موافقم..

باشه حتما مرسی از راهنماییت❤

اللهم عجل لولیک الفرج✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگن کنکورش سخته و زیستش ریاضی از تجربی سخته میگن هندسه.حسابان داره و اینا

همون طور که گفتم تجربی مساوی با استدلال و منطق اگه با استدلال و تفهیم مطالب درس بخونی کنکور برات سخت نیست فقط از نظر زمان مشکل داری...من از این نطر گفتم ریاضی آسون تر قبول شدنش که با یه درصد معمولی تو تجربی پزشکی یه شهر خیلی معمولی میاری ولی با همون درصدا تو ریاضی دانشگاه های درجه یک تهران

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
باشه حتما ممنونم❤

یه جوری حفظش کن یادت نره

و اینکه نکات مربوط بهش اینه که ببینی تو کدوم دسته قرار داره کدوما فلزن کدوما نافزن کدوما شبه فلز هستن و حالتشون جامد مایع گاز 

البته کل جدولم نباید حفظ کنی

از اینکه موندی پشت کنکور پشیمون نیستی؟؟؟ چون خودم بهش فکر میکنن بقیه میگن نمون😑میگم بابا نمیشه برم ...

ن چون رتبم خیلی بد بود ....

نمیدونم اگ از خودت مطمئنی بمون  آره واقعن نمیشه 

الان تنها هدفم تو زندگی اینه ک بصورت واقعی شاد باشم 🦦
نمونه دولتی چن تا میخاد شهرتون ؟ غیر انتفاعی عالی دارین تو شهرتون ؟ 

60 تا.. اره برای رشته تجربی یه غیرانتفاعی عالییی هست فقد مال تجربیه اگر قبول نشدم ممکنه برم اونجا البته اونم ی ازمون ورودی داره

اللهم عجل لولیک الفرج✨