2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1341 بازدید | 100 پست
سلام عزیز دلم  من در محل کارم سر و کارم با موضوعات خانواده است. شما فک کن من قاضی  شما ...

به خدا من با اعتیادش هم ساختم اما همش بهم میگه با این مردی با اون مردی درصورتی که به ولای علی من حتی به مرد غریبه یه سلام بی جا هم نمیکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس می خوای خودتو راحت کنی بچه رو بسپاری به یه شیشه ای توهمی اگه سر بچه ات بلایی آورد عذاب وجدان نمیگ ...

فقط خدا میدونه تو دلم چی میگذره دلم که نمیاد بزارمش برم خودش هم خیلی بهم وابسته هست 

سلام عزیز دلم  من در محل کارم سر و کارم با موضوعات خانواده است. شما فک کن من قاضی  شما ...

عزیزم شما تهران هستین ؟خواهر منم شوهرش بیکار و معتاده خواهرم از ترس اینکه دختراشو ازش نگیرن باهاش مونده خیلی مشکل داره

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
به خدا من با اعتیادش هم ساختم اما همش بهم میگه با این مردی با اون مردی درصورتی که به ولای علی من حتی ...

عزیزم ایناچون ماده ی مخدرصنعتی استفاده میکنن دچار توهم شدید مخصوصا نسبت به همسرشون میشن درسته شما پاکید ولی این مواد صنعتی لامصب همش توهم میاره

به خدا من با اعتیادش هم ساختم اما همش بهم میگه با این مردی با اون مردی درصورتی که به ولای علی من حتی ...

عزیزم شما اشتباه کردی ساختی 

مرد معتاد اونم مواد صنعتی اصلا زندگی با اینها خطرناکه 

بهترین کار جدا شدن هست.

میایی دادگاه خانواده میگی با واحد ارشاد کار دارم کارت ملی شناسنانه و عقدنامه همرات باشه درخواست وکیل معاضدتی میدین که بهتون کمک کنه و راهنمای شما باشه.

هزینه ای نداره و رایگانه برای خانمهایی که توان مالی ندارند و جایی شاغل نیستند.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲