2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1341 بازدید | 100 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز دلم 

من در محل کارم سر و کارم با موضوعات خانواده است.

شما فک کن من قاضی 

شما بهترین تصمیم را گرفتید من هر مراجعه کننده ای میاد قبلش ۲۰ دقیقه وقت میدم میگم بگو علت های جدایی چیه؟

میگه اعتیاد و خیانت 

مسائل دخالت خانواده ها و .... را میگم اول برید مشاوره 

ولی در مورد اعتیاد صنعتی میگم حتما طلاق بگیر اقدامات لازم برای حضانت فرزند هم انجام میدیم، برای خانمهای فاقد شغل معرفی میشن اداره کل بانوان استانداری که اقدامات لازم را انجام بدهند.

هیچ زنی حق نداره بخاطر بچه پاسوز مرد معتاد بشه.

خیانت دفعه اول قابل بخشش هست 

در صورتی که حق طلاق، حضانت فرزند را به خانمش بده قابل چشم پوشی هست اگر خدایی ناکرده تکرار شد راحت جدا بشه.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
هیچی  نداره  یه ماشین سمند داریم به نام خودم هست ولی داغون هست نهایت ۱۵۰ بخرنش

خب باهمون ی رهن خونه جورکن ی شغلم پیداکن پسرتوبزرگ کن عزیزب ی جابرسون

پروردگارا سپاس هزاران بار💙💙من عاشقتم هنوزم.و حدس بزن تو کجایی تو ذهن پیرو مریضم ب هیچکی جاتو نگفتم 

یه پسر ۷ ساله دارم میگه بهت میدمش  اما من از پس مخارجش بر نمیام

عزیزم شما تحت پوشش بهزیستی قرار بگیر و به اداره کل بانوان استانداری مراجعه کنید اقدامات لازم را براتون انجام بدن.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
خب باهمون ی رهن خونه جورکن ی شغلم پیداکن پسرتوبزرگ کن عزیزب ی جابرسون

مشکلم همین کار هست باید برم شهر بابام اینه خیلی کوچیک هست کار پیدا نمیشه اون هم برای یه زن ۴۰ ساله  به نظرتان میتونم یه کار تو خونه راه بندازم با درآمد ماهی ۶ یا ۷ میلیون 

خیانت زن چی ؟؟؟

خیانت زن در بعد جنسی حتی دفعه اول من میگم بخشش و چشم پوشی.

ولی متاسفانه قبل اینکه مراجع نظامی و قضایی اقدام کنند،  خود همسر خانم گاها خانواده خانم ورود می کنند قتل های ناموسی و اتفاقات ناگوار .

اگر اینجا بهم کسی حمله نمیکنهدمن میگم زن لطیفه حرمت داره هیچ وقت زن نباید خیانت همسرش را با خیانت پاسخ بده و سبب به لجن کشیدن خودش بشه.

اگر زنی مشکل نداره و از روی هوی و هوس رفته طلاق 

اگر زنی بچه ساله و اصلا قاعده زندگی بلد نیست و فریب خورده میشه به را درست هدایتش کرد.

خداونددستار العیوب هست ما چرا نباشیم.

وواقعا کمکم میکنند ؟؟؟

بله عزیزم.

هم معرفی می کنند رایگان آموزش میبینید برای کار 

معرفی می کنند مراکز و کارخانه های معتبر برای اشتغال 

هرگز از لطف خدا نومید نباش