2777
2789

تو رو خدا کمک کنید خیییلی لاغرم آیا این شیر خشک های دوران شیردهی اینا اثر داره ??

عاشقشم چون اونه همه ی آرامشم😍 همسرم😍

هر چقدر ک غذا میخوری با اینکه سیر شدی ی اقاشق اضافه تر بخور روز اول ی قاشق   روز دوم دوتا قاشق تا همینجوری ادامه بده و هی قاشق ها رو اضافه کن 

و ژله هم بخور صبحها ناشتا برای پر کردن صورت عالیه زود صورت رو پر میکنه تو گوگل هم بزن نوشته

هر چقدر ک غذا میخوری با اینکه سیر شدی ی اقاشق اضافه تر بخور روز اول ی قاشق   روز دوم دوتا قاشق ...

عزیزم از اینا گذشته دیگه هر کاری بگی کردم چاق نمیشم اصلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاقی و افزایش وزن

۱-اول اینکه بهتره یه چکاب بدین که بدونین ویتامین های بدن تون چی کم و زیاد داره… چون دکتر من بهم ویتامین هم داده و یه سری تغذیه و خوراکی گفته بخورم که اونم از روی آزمایشم گفت، مثلا پتاسیم کم بود گفت موز و خرما بخور …اگه اصولی و بدون ضرر میخوایین چاق بشه این مهمه 

۲- اصلا سراغ پودر و قرص های چاقی نرین که توش قرص شیمیایی کورتون و دگزا و سیپرو میریزن که زود چاق کنه میزنه کلیه و کبد رو داغون میکنه، من پف کردم با اینا ولی کلی جوش زدم مجبور شدم قطع کنم… عرقیجات هم یه دوره مصرف کردم جوابگو نبود 

۳- اگه میتونی باشگاه و ورزش هم خیلی تاثیر داره ، همزمان با ورزش شیر خشک و مکمل که مصرف کنی و بعد ورزش هم یه سری چیزا میگم اونارو بخوری زودتر جواب میگیری… من یه دوره با باشگاه و مکمل توی دو ماه چاق شدم جوری که همه متوجه میشدن و خیلی هم خوش فرم چاق شده بودم ،وقتی میخوای چاق بشی مهمه که فقط شکم پهلو نیاری و برای یه دختر باسن و سینه و ران و شکم تخت و اینجور چیزا مهمتره.

۴- تغذیه هم خیلی مهمه که چی میخوری، غذاهای چاق کننده درست کن، روغن داشته باشه اگه کره دوس داری عالیه برای چاقی،کنار غذا سالاد یا ماست بذار که اشتهات باشه غذا رو در کنار اونا بخوری،وسط غذا یا قبل غذا هم آب نخور که معده فقط با غذا پر بشه.سس هم با اینکه ضرر داره ولی خوبه که اشتها رو باز میکنه با سس و لیمو تازه بخور غذارو.

۵- غذاهایی که دوس داری رو درست کن، اگه میتونی خودت آشپزی کن و از اینترنت هر چی دلت میخواد رو نگاه کن درست کن هر چی هوس میکنی… ریزه خواری باید بکنی وسط وعده های اصلی باید میان وعده بخوری که پر کالری باشه مثلا میوه موز بستنی اجیل میوه خشک ژله بلال …در طول روز مایعات هم باید زیاد بخوری ، آب شربت دمنوش چای ابمیوه …اگه آب خالی دوس نداری توش عرقیجات و تخم شربتی بریز خوشت بیاد بخوری

۶- روحیه خیلی تاثیر داره توی چاق شدن، اگه روحیه ات خوب نیست توی تاپیک هام یه سری کارا نوشتم اونارو بخون انجام بده روحیه ات خوب میشه… تو شرایط عادی هم برای آروم بودن دمنوش آرام بخش مثل گل گاو زبان و زعفران و گل محمدی و … خوبه .

یک راهکار دیگه هم شیر بادام هست که حالت رو خوب میکنه، توی تاپیکم توضیحش رو‌ نوشتم چجوری درست کنی و چقدر بخوری.

چاق میشی گلم شاید ژنیکی اینجورید شایدم کم غذا میخوری شایدم استرس داری و 

نه بابا 63کیلو بودم قبل حاملگی

آلان شدم 49کیلو

نه بابا قبلا حسابی چاق بودم آره اشتهام خبیییییلی کمه.

استرسم دارم

چی کار کنم اشتهام زیاد شه ?مولتی ویتامینم میخورم تاثیر نداره

۱-شیر خشک بگیر هرروز یه لیوان بخور و ورزش سبک توی خونه انجام بده

۲-هر روز سیب زمینی بخور ترجیحا آب پز 

۳-پودر جوانه گندم به مدت یک ماه هر روز ده دقیقه بعد از ناهار و یا صبح همراه عسل یا شیره بخور به مقدار یه قاشق، 

۴_موز و بستنی و ژله و اجیل و خوراکی پر کالری زیاد بخور ۵-ترجیحا خودت آشپزی کن و هرچی هوس میکنی پاشو درست کن بخور ، ریزه خواری انجام بده ، مایعات زیاد بخور

۱-شیر خشک بگیر هرروز یه لیوان بخور و ورزش سبک توی خونه انجام بده ۲-هر روز سیب زمینی بخور ترجیحا آ ...

مرسی کلم از وقت با ارزشت که برام گذاشته چشم حتما.

فقط شیر خشک چه مارکی بخورم چقد تو آب حل کنم?

نه بابا 63کیلو بودم قبل حاملگی آلان شدم 49کیلو نه بابا قبلا حسابی چاق بودم آره اشتهام خبیییییلی کم ...

تا وقتی استرس داری نمیتونی چاق بشی گلم اول باید استرس رو بزاری کنار مولتی ویتامین خوبه اما ی قاشق اضافه تر غذا رو هم انجام بده

مرسی کلم از وقت با ارزشت که برام گذاشته چشم حتما. فقط شیر خشک چه مارکی بخورم چقد تو آب حل کنم?

خواهش میکنم عزیزم ، اگه پیدا کردی انشور عالیه، اگه نبود نوتری سالو … هر یه لیوان ۵ پیمانه بریز ،انشور دو‌وعده در روز صبح و شب میتونی بخوری ، اون یکی رو موقع خرید بپرس، روی قوطی خودش هم احتمالا بنویسه

خواهش میکنم عزیزم ، اگه پیدا کردی انشور عالیه، اگه نبود نوتری سالو … هر یه لیوان ۵ پیمانه بریز ،انشو ...

لیدی میل گرفتم دارو خونه داد

نمیدونم اخه من هروقت میخورم احساس میکنم اشتهام بیشتر میشه 

خب بعد زایمان و شیر دهی تاصیر نداره 

آخه من تو مجردی میخوردم عالی بود