چاقی و افزایش وزن
۱-اول اینکه بهتره یه چکاب بدین که بدونین ویتامین های بدن تون چی کم و زیاد داره… چون دکتر من بهم ویتامین هم داده و یه سری تغذیه و خوراکی گفته بخورم که اونم از روی آزمایشم گفت، مثلا پتاسیم کم بود گفت موز و خرما بخور …اگه اصولی و بدون ضرر میخوایین چاق بشه این مهمه
۲- اصلا سراغ پودر و قرص های چاقی نرین که توش قرص شیمیایی کورتون و دگزا و سیپرو میریزن که زود چاق کنه میزنه کلیه و کبد رو داغون میکنه، من پف کردم با اینا ولی کلی جوش زدم مجبور شدم قطع کنم… عرقیجات هم یه دوره مصرف کردم جوابگو نبود
۳- اگه میتونی باشگاه و ورزش هم خیلی تاثیر داره ، همزمان با ورزش شیر خشک و مکمل که مصرف کنی و بعد ورزش هم یه سری چیزا میگم اونارو بخوری زودتر جواب میگیری… من یه دوره با باشگاه و مکمل توی دو ماه چاق شدم جوری که همه متوجه میشدن و خیلی هم خوش فرم چاق شده بودم ،وقتی میخوای چاق بشی مهمه که فقط شکم پهلو نیاری و برای یه دختر باسن و سینه و ران و شکم تخت و اینجور چیزا مهمتره.
۴- تغذیه هم خیلی مهمه که چی میخوری، غذاهای چاق کننده درست کن، روغن داشته باشه اگه کره دوس داری عالیه برای چاقی،کنار غذا سالاد یا ماست بذار که اشتهات باشه غذا رو در کنار اونا بخوری،وسط غذا یا قبل غذا هم آب نخور که معده فقط با غذا پر بشه.سس هم با اینکه ضرر داره ولی خوبه که اشتها رو باز میکنه با سس و لیمو تازه بخور غذارو.
۵- غذاهایی که دوس داری رو درست کن، اگه میتونی خودت آشپزی کن و از اینترنت هر چی دلت میخواد رو نگاه کن درست کن هر چی هوس میکنی… ریزه خواری باید بکنی وسط وعده های اصلی باید میان وعده بخوری که پر کالری باشه مثلا میوه موز بستنی اجیل میوه خشک ژله بلال …در طول روز مایعات هم باید زیاد بخوری ، آب شربت دمنوش چای ابمیوه …اگه آب خالی دوس نداری توش عرقیجات و تخم شربتی بریز خوشت بیاد بخوری
۶- روحیه خیلی تاثیر داره توی چاق شدن، اگه روحیه ات خوب نیست توی تاپیک هام یه سری کارا نوشتم اونارو بخون انجام بده روحیه ات خوب میشه… تو شرایط عادی هم برای آروم بودن دمنوش آرام بخش مثل گل گاو زبان و زعفران و گل محمدی و … خوبه .
یک راهکار دیگه هم شیر بادام هست که حالت رو خوب میکنه، توی تاپیکم توضیحش رو نوشتم چجوری درست کنی و چقدر بخوری.