2777
2789
عنوان

بچه ها ی لحظه میاین عروس خالم پشتشو کرد بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 81 پست
بخدا اینقد ازدست همسایه وخانواده وفلانو فلان کس بعضی شبا خوابم نبرده حرص خوردم الان تجربم میگه کاش ا ...

حق داری عزیزم درکت میکنم بخدا منم اینجوریم وسواس فکری لعنتی هرچی وسواس تو من جمع شده خیلیا از این اخلاقمم سو استفاده کردن برام طاقچه بالا گذاشتن 

چی بگم فقط اینو میگم ک هیچی ارزش ناراحتیمونا نداره هیچی توم سعی کن بهشون اهمیت ندی اصلا آدما از دور قشنگن فامیل از دورتر 

البته فامیل خوبم داریم همسایه خوبم داریم و اینکه درکل شعور تو رابطه ها حرف اولو میزنه 

حق داری عزیزم درکت میکنم بخدا منم اینجوریم وسواس فکری لعنتی هرچی وسواس تو من جمع شده خیلیا از این اخ ...

الان دیگه حساس نیستم، مث شما راس میگی ازشون معذرت خواهی میکردم نلناراحت نشو وقتیم مقصربودن طاقچه بالا گذاشتن، باید کاری نداشت باهاشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دیگه حساس نیستم، مث شما راس میگی ازشون معذرت خواهی میکردم نلناراحت نشو وقتیم مقصربودن طاقچه بال ...

کارخوبی میکنی عزیزم ولش کن منم دیگ پیگیر نمیشم مهم خودمون و ارامشمون هستش .دقیقا همینطوره👍👍👍

کارخوبی میکنی عزیزم ولش کن منم دیگ پیگیر نمیشم مهم خودمون و ارامشمون هستش .دقیقا همینطور 👍👍👍

بیخیال بابا، اینقدرادم کم شعورهست حرفی میزنن نمیگن طرف ناراحت میشه عین گاو خودشون راحت میگیرن میخوابن، طرف تاصب بیداره از حرص، آدمای منفی روبزار کنار شاد زندگی کن نیاز بکسی نداریم جز خدا، 

بیخیال بابا، اینقدرادم کم شعورهست حرفی میزنن نمیگن طرف ناراحت میشه عین گاو خودشون راحت میگیرن میخواب ...

اخ گفتی دقیقا همنطور و مقصر اصلی امثال ماهان ک بهشون بها میدیم و فک میکنن کین این وسطم خودمون اذیت میشیم من ک دیگ سعی میکنم برام مهم نباشه چشم خیلی خیلی ممنونم عزیزم