2777
2789
عنوان

کمک میخوام لطفا

88 بازدید | 19 پست

سلام خانما من امروز ششمین روزیه ک دخترمو دارم از پوشک میگیرم امروز صبح یکم لباس زیرش

شلوارش خیس بود کنار پنجره وایساده بود رو پایه مبل چند قطره آب دیدم ولی یه ربع بیست دقیقه بعدش ک زمینو دست زدم خشک بوده الان روش یه پارچه گذاشتم بنظرتون چجوری تمیزش کنم نمیدونم جیش کرده رو زمین یا ن

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پایه پارچه ای بود یا چوبی ؟ خب همون موقع پاک میکردی اگه چوب یا چیز دیگه ای بود پارچه هم باشه جذب کرد ...

فلزی هستش عزیزم 

اگر نمیدونی پس نشور ، هروقت مطمئن بودی بشور

نمیدونم واقعا من وسواسم دارم امروزم تو خونه پنکه چیزی روشن نبوده ک بگم زود خشک شده نمیدونم باز

چند قطره بوده فک نکنم نجس باشه 

با یه پارچه کفی تمیز کن بعد با سشوار خشک کن اونجارو دیگه چیزی به مغزم نمیرسه اها میتونی جلو افتاب هم بزاری بهترین پاک کننده نجس🙂

خستم از جماعت زنده کش مرده پرست🖤
چند قطره بوده فک نکنم نجس باشه  با یه پارچه کفی تمیز کن بعد با سشوار خشک کن اونجارو دیگه چیزی ...

من چند قطره فقط رو مبل رو دیدم رو زمین ۲۰ دقیقه نیم ساعت بعدش دست زدم خشک بوده

فلزی هستش عزیزم 

عزیزم اینکه دیگه وسواس نداره با پارچه کفی یکمم وایتکس بزن که قشنگ دلت خنک شه مثل من😅

با اون پاک کن تموم شده بره 

اگه رو پارچش بود سخت میشد تمیز کردن

نمیدونم واقعا من وسواسم دارم امروزم تو خونه پنکه چیزی روشن نبوده ک بگم زود خشک شده نمیدونم باز

اگه بعد وایتکس بازم به دلت نباشه بزار جلو آفتاب بهترین پاک کننده نجس خاک و آفتاب و آب عزیزم

خب پس ولش کن ،نمیخواد بشوری 

نمیدونم والا دیوونه شدم هر ده دقیقه یه ربع میبرمش دسشویی ده دقیقه غافل شدم زدش یکم اولین بار بود جیش زد امروز

عزیزم اینکه دیگه وسواس نداره با پارچه کفی یکمم وایتکس بزن که قشنگ دلت خنک شه مثل من😅 با اون پاک کن ...

من بیشتر نگران فرشمم وگرنه اونو ک زیرش یه لگن میگیرم قشنگ آب میریزم روش دلم خنگ شه فرش رو نمیدونم نجسه یا ن

شورت اموزش نداره مگه؟

نمیپوشیدم چون خودم حواسم کامل بود میبردمش مداوم حالا باید بگیرم فک کنم برا وقتایی ک کار دارم یا مهمون دارم

نمیدونم والا دیوونه شدم هر ده دقیقه یه ربع میبرمش دسشویی ده دقیقه غافل شدم زدش یکم اولین بار بود جیش ...

اشکال نداره ،بچه هست دیگه ، تازه الان اولش هست بعدش که از جیش بگیری و دیگه بهت بگه ، بازم ممکنه یک جاهایی از دستش در بره حتی تو خواب ، سخت نگیر در نهایت میخوای آب بکشی دیگه