2777
2789

سلام دوستان

حالم اصلا خوب نیست😔😢

دخترم از ۱۵ روزگی شیر خشکی شد دکتر نان براش تجویز کرد چند قوطی نان خورد حین خوردن خیلی بی قرار بود و با گریه شیرش رو میخورد گریه زیاد میکرد(علائم رفلاکس پنهان داشت) سینش خس خس میکرد بردیم دکتر و شیرخشکش به بیومیل ای ار تغییر پیدا کرد

با این شیر خشک یبوست شدید شد و مدفوعش رگه های خونی شد

دکتر عوضش کرد ببلاک ای ار تجویز کرد که الان بعد تقریبا ۳ تا قوطی یبوست شد شدید دستشوییش نمیاد و کلی گریه کرد 😞😔

فردا باز میخوام ببرمش دکتر

بچه ها خواهش میکنم تجربه هاتون رو بهم بگید🙏🏻

بنظرتون بچم حساسیت به پروتئین گاوی نداره؟؟؟

نمیدونم چه شیر خشکی بدم بهش😣😢

بچم ۵ روزه دیگه ۲ماهش میشه

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پپتی جونیور و یا هر مارکی اچ آ باید بدی حساسیت داره

یعنی بچم حساسیت داره؟؟؟

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا

بچه منم رفلاکس شدید داشت بمیرن همش گریه میکرد

من  برا یبوست شکمشو با روغن بادام چرب میکردم یا  توی نافشو 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
رگه ی خونی دیدی حساسیت داره 

یعنی به پروتئین گاوی حساسیت داره؟؟

آزمایشی هست که نشون بده حساسیت داره؟

بله چون خون در مدفوع بوده حساسیت داره ،،،هر مارکی خریدی بگو نوع اچ آشو بدین ..و یا ابتامیل پپتی جونی ...

اعصابم خیلی بهم ریخته

این حساسیت تا کی میمونه؟

پسر من هم رفلاکس داشت دکتر تروویتال ای آر تجویز کرد یبوست شدید گرفت انقدر زور زد که تو مدفوعش خون دیدم دکتر گفت شاید زخم شده شاید هم حساسیت به پروتیین گاوی داره براش آپتامیل پپتی تجویز کرد دفعش هم خوب شد الان ۱۱ ماهه شه هنوز همونو میخوره

پسر من هم رفلاکس داشت دکتر تروویتال ای آر تجویز کرد یبوست شدید گرفت انقدر زور زد که تو مدفوعش خون دی ...

دختر من رگه های خون تو مدفوعش دیده شد

دو مدل ای از هم دادم یبوست شد

یعنی این شیر خشکی که شما میدی جواب میده؟؟

بنظرت امشب امتحانی بخرم بدم؟

دختر من رگه های خون تو مدفوعش دیده شد دو مدل ای از هم دادم یبوست شد یعنی این شیر خشکی که شما میدی ...

بله خیلی خوبه شیر خشک آپتامیل پپتی ۱

ولی طعمش بده و سخت گیر میاد من زنگ میزنم ۱۹۰ تا بهم بگه کدوم داروخانه داره

نگران نباش تا یک سالگی خوب میشه من الان دیگه بچم خوب شده میخوام ببرم دکتر شیرشو عوض کنه