2777
2789

دوستان من چند ماهه با آقایی در ارتباطم. ایشون خواستگار بودن و مادرشون با مادرم تماس گرفتند و قرار برآشنایی شد. یک ماه از آشناییمون میگذشت که یک سری اختلافات بینمون پیش اومد و رابطه کات شد برای مدتی کوتاه. بعد پیام دادن که متوجه شدم برادرشون فوت کرده .همه چیز خیلی سریع اتفاق افتاد. واقعا به همه شوک وارد شد. با ایشون خودشون تمایل داشتن رابطه ادامه پیدا کنه.منم مهرش به دلم افتاده بود و میخواستم ادامه بدم. 

با توجه به اینکه برادرش تازه فوت شده دیگه نمیشه حرف از خواستگاری زد ولی من ازشون پرسیدم که برنامه ات چیه؟ گفتن شرایط الانم خوب نیست. گفتم الان نه ولی یه زمانی رو تعیین کنیم. گفت نمی تونم.الان موقعیتم جوریه که دیگه اصلا نمی تونم به ازدواج فکر کنم. 

ولی میخواد رابطه همین طوری باشه. حتی گفت دوست باشیم. من تا حالا با کسی دوست نبودم به خودشون هم گفتم من با قصد آشنایی برای ازدواج رابطه رو پیش بردم.

از طرفی دلم پیشش گیره. بعد از عمری یکی اینقدر دوستم داشته خودمم دوستش دارم. نمی دونم چی کار کنم

از به طرف هم به طور باورنکردنی برای من (نمی دونم حکمت خدا چیه) از طرف دوست و همسایه و فامیل داره کیس معرفی میشه. به جرات میتونم بگم من تو اوج سن ازدواجم ۲_۳ تا مورد در سال بهم معرفی می شد

الان تو این ۴ ماه ۴ تا مورد معرفی شده

شما جای من بودید چی کار می کردید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کدوم بهتره همونو بچسب

این یکی قولی بهت نداده که صبر کن اوضاع روحیم بهتر بشه منم قصدم جدیه

گفته فقط دوست باشیم

این یعنی هنوز تصمیم قطعی نگرفته و دودل هست شایدم بگه نه

از اون خوبا یکیشو انتخاب کن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
نسیه رو ول کن نقد رو بچسب لطفااااااااااااااااااا🥲

میترسم ولش کنم. بعد برم سراغ موردی که معرفی شده. بعد اصلا همو نپسندیم.

از طرفی واقعا من ادم دوستی نیستم. از یه طرف دلم گیره.از طرفی هم سنم بالاست نمی تونم با زندگیم ریسک کنم

از طرفی هم نمی تونم هم اینو داشته باشم هم خواستگار راه بدم

اون زمانی که مادرشون با مادر شما تماس گرفتن برای خواستگاری تماس گرفتن ؟ یا اون زمان هم این آقا قصد خواستگاری و جدی شدن رابطه رو نداشتن و فقط میگفتن رابطه به همین صورت دوستی پیش بره؟

یا علی (ع) ❤️                                                                   

هر کدوم بهتره همونو بچسب این یکی قولی بهت نداده که صبر کن اوضاع روحیم بهتر بشه منم قصدم جدیه گفته ...

بله چون به عیر از فوت برادرش خودش هم میخواد ادامه تحصیل بده تو مقطع دکترا. هم اینکه کار جدید راه بندازه. هم درگیر مسائل بعد از فوت برادرش تو خانواده اشه.

از لحاظ اخلاق خیلی می پسندمش

حتی یک مورد که برام خواستگار معرفی شد بهش گفتم. گفت من باهات صادقم. من شرایطم اینه. برو ازدواج کن.

از طرفی میگم تا وقتی با ایشون در رابطه ام چه جوری با یه نفر دیگه برم بیرون و برا ازدواج آشنا بشم. بی اخلاقیه

میترسم اینو هم تموم کنم بعد اون خواستگارم هم جور نشه

خیلی سرگردونم

دختر خوب اگر کسی خوب بود برو دنبال زندگیت اگر اونجوری ادامه بدهی اخرش سرابه شما ضرر می کنی

یعنی همزمان که با ایشون تو رابطه ام با کسی دیگه قرار خواستگاری بذارم اشکال نداره؟

وقتی خودش میگه شرایط ازدواج ندارم بذارش کنار شما که مسوول زندگی دیگران نیستی. اون الان از نظر عاطفی بهت نیاز داره و چون از قبل میشناسدت میدونه که مشکلات آشنایی اولیه رو هم با شما نداره پس شما براش اولین گزینه در دسترس هستی بعدا هم احتمالا ممکنه بره سراغ یکی دیگه و بهت بگه که از اول در مورد ازدواج بهت گفته بوده. اونوقت شما می مونی و فرصتهایی که از دستت رفته. باهاش کات کن و بچسب به زندگیت

اون زمانی که مادرشون با مادر شما تماس گرفتن برای خواستگاری تماس گرفتن ؟ یا اون زمان هم این آقا قصد خ ...

بله دیگه.مادرشون برا خواستگاری زنگ زدن ولی ما از اول قرار شد بریم بیرون همو ببینیم اگه اکی بود بیان خونه که یه سری ماجراها اتفاق افتاد

حتی به خودش هم گفتم چون از اول اینجوری بوده من باهات پیش اومدم. گفت من اون زمان قصدم ازدواج بود الان نمی تونم

یعنی همزمان که با ایشون تو رابطه ام با کسی دیگه قرار خواستگاری بذارم اشکال نداره؟

نه اشتباه خدا نکنه همچین کاری نکنی اگر واقعا خواهان هست یه نشونی بیاره ولی اگر میبینیالکی هست دل خوش نکن برو دنبال ایندت ولی هیچ وقت این کار رو نکنی اصلا اشتباه هست 

وقتی خودش میگه شرایط ازدواج ندارم بذارش کنار شما که مسوول زندگی دیگران نیستی. اون الان از نظر عاطفی ...

اگه این خواستگارهای دیگه هم سرانجام نداشت برام چی؟

میترسم بازم نتونم ازدواج کنم. ۳۶ سالمه ریسکه برام. این مورد رو پسندیده بودم. متاسفانه این مشکلات پیش اومد

اگه این خواستگارهای دیگه هم سرانجام نداشت برام چی؟ میترسم بازم نتونم ازدواج کنم. ۳۶ سالمه ریسکه برا ...

شما که میگی طرف گفته دیگه برنامه ای برای ازدواج نداره پس اتفاقا اگر نگران سن ازدواجت هستی حتما باید بذاریش کنار. مگر اینکه جدی باهاش صحبت کنی اگر بعد از سال برادرش میخواد باهات ازدواج کنه الان با خانواده اش صحبت کنه و قضیه رو قطعی کنه و قول ازدواج بده تا سال برادرش بگذره و عقد کنید. ولی به نظر من اینکه شما نقد رو ول کنی بچسبی به نسیه اصلا عاقلانه نیست، از کجا مطمئنی شاید یکی از این خاستگار های جدید حتی از اونم بهتر باشه