2777
2789
عنوان

کسی تو شرایط من بوده بتونه راهنمایی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 66 پست
نه اشتباه خدا نکنه همچین کاری نکنی اگر واقعا خواهان هست یه نشونی بیاره ولی اگر میبینیالکی هست دل خوش ...

خب میترسم از هر دو طرف از دست بدم. از کجا معلوم با خواستگار جدید به نتیجه برسم

۳ تا خواستگار قبلی که بهم معرفی شد شرایطشونو نپسندیدم. بدون اینکه باهاشون صحبت کنم رد کردم. ولی این یکی که معرفی شده شرایطش خوبه .شرایط اولیه منو هم ظاهرا پسندیده.ولی از کجا بدونم با هم به تفاهم می رسیم 

میترسم دوباره تنها بشم. خیلی سختمه. تو ۳۶ سالگی اولین نفری هست که باهاش اوکی شده بودم. بقیه همون یکی دو جلسه اول تموم می شد یا از طرف من یا اونا.

خیلی تنهایی کشیدم میترسم بعد این اقا نتونم

از طرفی هم میگم شاید به خودش بیاد خودشو جمع و جور کنه اگه کات کنم و صبر کنم. زودتر شرایط ازدواجو فراهم کنه.

چون اونم خیلی منو دوست داره. طاقت دوری نداره. یه دفعه خودش گفت یه فرصت بده بهم خودمو جمع و جور کنم. از زمانی که گفته بود زودتر برگشت البته خودم اول پیام برا یاداوری دکتراش دادم. زنگ زد دوباره رابطه رو از سر گرفت

یعنی محکم باشم باهاش بهتر جواب میده ؟ یا کنارش باشم ارامش داشته باشه

شما که میگی طرف گفته دیگه برنامه ای برای ازدواج نداره پس اتفاقا اگر نگران سن ازدواجت هستی حتما باید ...

اگه اومدم با این تموم کردم خواستگار جدید هم اکی نشد چی؟ اگه سنم کمتر بود این کارو می کردم. میترسم 

یه چیزی بگید شجاعتشو پیدا کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دیگه.مادرشون برا خواستگاری زنگ زدن ولی ما از اول قرار شد بریم بیرون همو ببینیم اگه اکی بود بیان ...

گلم تا زمانی که ایشون تو ذهنتون هستن حتی با کیس جدید هم برای اشنایی رفت و امد کنین فایده نداره چون ناخوداگاه با هم مقایسه شون میکنین پس اول باید تکلیفتون با ایشون مشخص شه .  موندن با کسی که تضمینی برای آینده بهتون نمیده و ممکنه رابطتون کات بشه فایده ای نداره اگر ایشون به خاطر برادرشون نمیخوان ازدواج کنن حد اقلش اینه که یه عقد محضری ساده بدون هیچ جشنی داشته باشین  . ولی اگر خواستین با شخص جدیدی آشنا شین قبلش تکلیف خودتون و دلتون رو مشخص کنین و از ایشون دل بکنین بعد با کس دیگه ای برین تو رابطه . 

یا علی (ع) ❤️                                                                   

اگه این خواستگارهای دیگه هم سرانجام نداشت برام چی؟ میترسم بازم نتونم ازدواج کنم. ۳۶ سالمه ریسکه برا ...

شما اگه از شرایط خواستگاراتون راضی هستین میشه بهشون یه فرصت داد ولی اگه مثلا از همین الان میدونین از شغل وخانواده ، چهره و ... خواستگاراتون راضی نیستین پس به دلتون نیستن دیگه .

یا علی (ع) ❤️                                                                   

شما که میگی طرف گفته دیگه برنامه ای برای ازدواج نداره پس اتفاقا اگر نگران سن ازدواجت هستی حتما باید ...

شرایط این خواستگار جدید خیلی بهتره. همینه دو دلم کرده. ولی اخلاقشو که نمی دونم

شاید اصلا منو نپسندید یا من اونو نپسندیدم

اخلاق این آقا خیلی باهام جوره. این دو دلم کرده. من اخلاق خیلی برام مهمه. از مسائل مالی و قیافه و ظاهری هم بیشتر. وگرنه خواستگارهای با شرایط بالاتر از ایشون زیاد داشتم. اخلاقشونو خوشم نیمد

نمی دونم چه گلی به سرم بگیرم

گلم تا زمانی که ایشون تو ذهنتون هستن حتی با کیس جدید هم برای اشنایی رفت و امد کنین فایده نداره چون ن ...

حداقل یه سال زمان میبره من ایشونو از ذهنم بیرون کنم کاملا بدون اینکه با کسی وارد رابطه جدید بشم. بعد از یکسال من چه بدونم خواستگار میاد یا نه. پسر نیستیم که زمان خواستگاری رفتنو خودمون مشخص کنیم.

منطقیه حرفتون. من قبلا همین کارو می کردم.ولی اون زمان سنم کم بود. همینجوری زندگیم و جوانیم رفت. مجبورم مقایسه کنم ببینم کدوم بهتره

محکم باش سنش کم نیست که نتونه منطقی تصمیم بگیره یه مدت صبر کن تکلیفشو با خودش مشخص کنه چون تو یه سنی دیگه کسی تکلیف کارش پساندازش خونش تا حدودی مشخص هست بعد ادمها می گویند بهعنوان دوست رفت وامد کنیم اشتباه هست می بینی با کسی فامیل یا همسایه کسی هست اخلا قش نمی دونی چطکر هست حتی سلام وعلیک داشته باشیم اگر این اقا خواهان هست پا پیش می زاره وگرنه شما رو گذاشته سرکار دیگه شما تو این مدت صحبتهاتون کردید دیگه هنوز اشنا بشویم بیخودی هست خیلی ها هم هستن تا زیر یه سقف نری نمی شناسیشون چون می تونن خیلی خوب خودشون روجلوه بدن ولی برا خواستگاری امروز وفردا کنه فایده نداره 

شما اگه از شرایط خواستگاراتون راضی هستین میشه بهشون یه فرصت داد ولی اگه مثلا از همین الان میدونین از ...

بله ۳ مورد قبلی رو شرایطشون نپسندیدم فوری رد کردم. ولی این که جدید معرفی شده شرایطشو پسندیدم. نمی تونم به این اقا هم بگم من خواستگار دارم. دو هفته نشده هنوز شاید ۱۰ روز باشه قبلی رو بهش گفتم. فکر می کنه دارم دروغ میگم. خدایی هم باورنکردنیه. ولی اتفاق افتاده. موردها هم از افراد مختلف داره معرفی میشه.

محکم باش سنش کم نیست که نتونه منطقی تصمیم بگیره یه مدت صبر کن تکلیفشو با خودش مشخص کنه چون تو یه سنی ...

درسته. باید محکم باشم. شاید به خودش اومد. میگم بهش من نمی تونم اینجوری ادامه بدم. بهتره با هم تو ارتباط نباشیم اگر شرایطت برا ازدواج اکی شد میتونیم صحبت کنیم. اگر نه که من اهل اینجور رابطه ها نیستم. به نطرم شان خودم هم بالاتر میره

شاید حکمتی داره این خواستگارها دارن معرفی میشن انقدر تند تند.شاید خدا هوای منو داره. میخواد نترسم از اینکه اگه کات کنم دیگه کسی نمیاد

شرایط این خواستگار جدید خیلی بهتره. همینه دو دلم کرده. ولی اخلاقشو که نمی دونم شاید اصلا منو نپسندی ...

من اگر جای شما باشم اجازه میدم خواستگار جدید بیاد و لااقل یکی دو جلسه باهم صحبت کنید بعدش تصمیم بگیرید. شاید تو همین یکی دو جلسه چیزی ببینید که تصمیم گیری رو براتون راحت کنه. کار شما شبیه کسیه که میگه مثلا چون من قورمه سبزی خوردم و خوشم اومده هرگز نمیخوام قیمه رو امتحان کنم. خوب دختر خوب شاید این خواستگار دوم بیشتر به دلت نشست

حداقل یه سال زمان میبره من ایشونو از ذهنم بیرون کنم کاملا بدون اینکه با کسی وارد رابطه جدید بشم. بعد ...

بهتره منطقی با ایشون صحبت کنین و دلیلشون رو برای مخالفت با ازدواج بپرسین . اگر دلیلشون برادرشون هستن میشه فعلا فقط نامزد باشین بعد یه مدت عقد کنین . براتون مقدور نیست که همراه این آقا با هم برین پیش مشاور تا برای ادامه یا اتمام رابطتون راهنمایی تون کنن؟

یا علی (ع) ❤️                                                                   

درسته. باید محکم باشم. شاید به خودش اومد. میگم بهش من نمی تونم اینجوری ادامه بدم. بهتره با هم تو ارت ...

افرین سعی کنیم مسائل مهم زندگیمون رو باعقل جلو برویم نه با احساس صحبت یه عمر زندگیه کنار کسی می خواهیم ارامش داشته باشیم کسی که بتونیم تو پستی وبلندی زندگی روش حساب کنیم 

من اگر جای شما باشم اجازه میدم خواستگار جدید بیاد و لااقل یکی دو جلسه باهم صحبت کنید بعدش تصمیم بگیر ...

منم میخواستم همین کارو بکنم.عذاب وجدان دارم با دو نفر همزمان صحبت کنم. ما دهه شصتیها خیلی ساده ایم به خدا.

منم میخواستم همین کارو بکنم.عذاب وجدان دارم با دو نفر همزمان صحبت کنم. ما دهه شصتیها خیلی ساده ایم ب ...

خوب یکی دو جلسه آشنایی رسمی که این حرفا رو نداره مگه میخوای دل بدی قلوه بگیری

بله ۳ مورد قبلی رو شرایطشون نپسندیدم فوری رد کردم. ولی این که جدید معرفی شده شرایطشو پسندیدم. نمی تو ...

بهشون بگین که یه آقایی با فلان شرایط و شغل و .. خواستگارتونه که فکر نکنن الکی میگین . ایشون باید تکلیفشون رو با شما و رابطتون مشخص کنن . اگر بخواین کات کنین میتونین تو دوران کات با خواستگارتون آشنا بشین و اگر خواستگارتون رو نپسندیدین میتونین دوباره برگردین تو رابطتون با همین آقا ، ولی همزمان وقتی با این آقا تو رابطه هستین با خواستگارتون قرار آشنایی نزارین که اعتماد هر دو نفر ازتون سلب میشه .

یا علی (ع) ❤️