2777
2789

سلام بچه ها منابع اختصاصی آزمون دبیری رو کسی میخاد بهش بدم؟؟من خریدم اگه شما لازم داشته باشید فایلشو واستون میفرستم شماهم واسه‌من دعا کنید قبول شم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید میشه الان فهمید کدوم رشته محل هارو میخوان؟؟یا بعد ازمون منتشر میشه؟

میشه لطفا برای شفا بیماری هام یدونه امن یجیب بخونین؟؟بگین بهم منم براتون صلوات میفرستم
اون تخصصیه من اختصاصی رو میگم سنجش فنون اسناد بالادستی

عزیزم فایله؟ یا جزوه 

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
برا من می فرستی ؟ فایلهای خوبین؟ خودتون قبول شدین؟

منم واسه  دبیری خریدم والا نخوندم هنوز

اینجا میشه بفرستم؟؟یا درخواست بده ای دی تلگراممو بدم بهت بازم تست و جزوه خریدم میفرستم واست

منم واسه  دبیری خریدم والا نخوندم هنوز اینجا میشه بفرستم؟؟یا درخواست بده ای دی تلگراممو بدم به ...

درخواست دادم

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش