2777
2789

بچه ها من یازدهم به دوازدهم هستم الان میخوام مشاور بگیرم برای مرور دهم و یازدهم

بعد این مشاور بهم گفته با برنامه ی قلمچی پیش نرو چون نمیرسی بهش و بیا درسا رو با برنامه ای که ما میدیم پیش برو

خودشونم آزمون میگیرن خیلیم معروفن

الان نمیدونم واقعا چکار کنم شما بودید چکار میکردید؟

🦦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا به مشاوره های آنلاین اعتقاد ندارم سعی کن یه مشاور خوب توو شهرت پیدا کنی و بهش اعتماد کنی

اتفاقا اینم تو شهر خودمونه حضوریم هست

فقط آنلاین برنامه هارو چک میکنن

🦦

واجب نیست حتما با برنامه قلمچی پیش بری ک 

اگر میگی کارشون خیلی خوبه و روششون قبلا جواب داده همین کارو بکن ک میگن 

ولی قلمچی آزموناش بخاطر جامعه آماری بالاش معروفه و تکلیفتو بهتررمشخص میکنه ک توی چ وضعیتی قرار داری 

با این حال میتونی فعلا شرکت نکنی تا وقتی ک برنامه گروه مشاوره ت با برنامه قلمچی در یک راستا قرار بگیره

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍