2777
2789

مادرشوهرمم فوری گفت ن و ردشون کرد حالا فهمیده اشتباه کرده و پسره خیلی خوبه بوده

میگه چیکار کنم ک دوباره خواستگاری کنن؟😆

شما پیشنهادی ندارید؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزنه بگه ببخشید من فک کردم کسه دیگه‌ای بوده اخه هم اسم پسر شما هم بوده وفلان و بحث باز کنه 

لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز  :) 
رک بره و بگه که اشتباه کردم و دخترم موافقه

اره دقیقا بگه من نظر دادم به اشتباه 

لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز  :) 

زنگ‌بزنه به مادر خواستگار بگه جریان خواستگاری  رو  پدر دختر یا برادرش یا دایی و عمو و خلاصه بزرگترای فامیل شنیدن و یکصدا از آقا زاده ی شما و خانواده ی شما خیر و خوبی و نیکی گفتن . حالا اگه شما موافقید یک‌شب رو تعیین کنیم که این دو تا جوون حرفاشونو بزنن. 

اصلا هم به روی خودش نیاره که قبلا نه گفته . 

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄