2777
2789

خواهرانه

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
خو

من میخوام طلاق بگیرو ولی بخاطردخترم دودلم نمیدونم راه درست چیه

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که تو زندگی شما نیستیم گلم

هیشکی به اندازه خودت صلاح زندگیتو نمیدونه با پدرومادر و خونوادت مشورت کن

ما که تو زندگی شما نیستیم گلم هیشکی به اندازه خودت صلاح زندگیتو نمیدونه با پدرومادر و خونوادت مشورت ...

قانون بچه رومیده ب پدریامادر؟ 

خوب کاری میکنین

فکر نکنین باطلاق همه چی گل وبلبل میشه ..کسی ک بیشترین آسیبرو میبینه وخواهددید بچه هست

وممکنه هیچ وقت درآینده شمارو نبخشه

پیامبرهم اشاره کردن:طلاق عرش الهی را میلرزاند:)))

خوب کاری میکنین فکر نکنین باطلاق همه چی گل وبلبل میشه ..کسی ک بیشترین آسیبرو میبینه وخواهددید بچه ه ...

دیگه نمیتونم این همه تحقیروتحمل کنم خودش داره میگه اززندگیم بروبیرون ازت بدم میادتوجای من بودی چکارمیکردی؟؟؟؟؟ 

دیگه نمیتونم این همه تحقیروتحمل کنم خودش داره میگه اززندگیم بروبیرون ازت بدم میادتوجای من بودی چکارم ...

من جای شما نیستم جای دخترتونم :)))

اگه جدا میشدم یه زندگی جدیدو شاید شروع میکردم نمیدونم

من جای شما نیستم جای دخترتونم :))) اگه جدا میشدم یه زندگی جدیدو شاید شروع میکردم نمیدونم

من هنوزبیست سالمه چرابایداینهمه تحقیروفحشوتحمل کنم؟؟؟ 

قانون بچه رومیده ب پدریامادر؟ 

بستگی داره 

فکر میکنم چه پسر چه دختر تا زیر ۷سال مادر بعدش پدر

طلاق راه آخر هست

با پدر و مادر بررسی کنید

از طریق پدر و مادر اون یا دادگاه ازش تعهد بگیرید 

ملاک قاضی برای طلاق اثبات عسر و هرج هست

یا اینکه ازش وکالت داشته باشید وگرنه یه پروسه طولانی مدت هست که اعصاب و روان خودتون و خانواده میریزه به هم

در هر حال اگه تصمیم به جدایی گرفتید

ممکنه آقا در مقابل بخشش مهریه حضانت رو به شما بدن

ولی بچه زیر هفت سال حضانتش برای شماست

بعدشم چون به شما عادت کرده سخته از مادر جداش کرد

اگه اطلاعات حقوقی کمی دارید حتما از یه وکیل مشاوره حقوقی کمک بگیرید

بسته به فرد وکیل و محلتون، ساعتی حدودا ۲۰۰ هزینه داره ولی ارزشش رو داره

بستگی داره  فکر میکنم چه پسر چه دختر تا زیر ۷سال مادر بعدش پدر طلاق راه آخر هست با پدر و ...

شماوکیل اید؟؟ 

یعنی بیست سالتونه یه دختردارین؟ نمیدونم واقعا.. خیلی سخته...فقط آینده بچه نابود میشه ..دیگه اولویت ...

اره بیست سالمه بخاطرمادرش پرده گوشموپاره کردزدتوسرم مشکل اعصاب گرفتم بی محلی فحش کتک دیشبم میگفت ازت بدم میاداززندگیم بروبیرون همیشه میگه طلاق بگیردیگه خسته شدم مگه ی ادم چقدکوتاه میاد؟ 

اره بیست سالمه بخاطرمادرش پرده گوشموپاره کردزدتوسرم مشکل اعصاب گرفتم بی محلی فحش کتک دیشبم میگفت ازت ...

چطور تحمل کردی تاالان.. من نمیدونم واقعا چی بگم چون تجربه هیچی ندارم ولی اگه میدونی جدا بشی وبعدا زندگیت بهتر میشه دخترت آیندش تضمین میشه بسم االله

🙂💕   واقعا حقت نیست این همه درد