2777
2789

سلام مهربونا من خیلی بدبختو بی زبونم میشه یچیزی بگین منو نجاتم بده ازین وضع؟؟

۱۷هفته و شش روز باردارم خیلی درد دارم واژنم،دنبالچم،لگنم ،

طول سرویکسم از ۴۵اومده رو ۳۲🥺

باید استراحت کنم خموراست نشم شیافتم میزارم هرشب .

خانواده خودم خیلی مراقبمن وقتی اونجام نمیزارن ی فنجونم جا ب جا کنم 

مادرشوهرم یمدته اذیتم میکنه ...امروز پاشدم از خواب با کلی درد یه مرغو گزاشته تو زودپز و تمام بم گفت جارو برقی بزن خوته رو خونه هم بزرگ جارو سنگین اونو زدم برنجو زحمت نکشید درست کنه اونم من گزاشتم بپزه بعد اومدم دراز بکشم خودش تو اشپزخونه بود ابکش نکرد منو صدا زد پاشدم رفتم ابکش کردم دنبال دم کنی میگشتم گفت زیراجاقه تا کجا خم شدم براش ..کف اشپزخونه رو کلا گیلاس دون کرده بود همش لکه بود با دست دستمال کشیدم دردم هی بیشترو بیشتر شد اخه من چکار کنم ؟؟؟ب چ زبونی ب این بفهمونم؟؟

اینم بگم من باهاشون زندگی میکنم تا دوماه دیگه برم طبقه بالا از الان نگران اینم هستم هی از پله برو بیا برا خانوم کلفتی کن 

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿
درک‌میکنم بگو لکه بینی داری دکتر گفته استراحت فقط شوهرت میتونه کمک کنه 

لکه بینی هم داشتم رفتم دکتر گفت استراحت ..حالا برگشته میگه طبیعیه فلانی تا اخر بارداریش پریپد میشده 😓😓کلا برا هرچیزی ی چیزی داره بگه جدیدا اذیتاش شروع شده حس میکنم خواهراش پرش کردن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک‌میکنم بگو لکه بینی داری دکتر گفته استراحت فقط شوهرت میتونه کمک کنه 

شوهرم سرکاره میاد خونه هم کمکم ممیکنه ولی جلو شوهرم بم کاری نمیندازه وقتی اون نیست اینشکلی میشه 

لکه بینی هم داشتم رفتم دکتر گفت استراحت ..حالا برگشته میگه طبیعیه فلانی تا اخر بارداریش پریپد میشده ...

شوهرت به مادرش بگه بچه برام با ارزشه اگر خدای نکرده طوریش بشه  چی دکتر گفته استراحت 

شوهرت به مادرش بگه بچه برام با ارزشه اگر خدای نکرده طوریش بشه  چی دکتر گفته استراحت

بخدا بهش میگه همیشه خدا میگه ....یبار از دکتر میومدیم من خودم ناراحتی قلبیم دارم شوهرم حتی یبارم بم استرس نداده ...داشتیم میومدیم دیدم با چند خانم درگیر شد برگشتم دیدم دعوا راه انداخته فش و فش کاری میکنن تو خیابون تموم بدنم میلرزید نفسم بالا نمیومد یکی از خانوما هم زد تو صورت من از حرص مادرشوهرم 😭😭😭😞شوهرم کلی مادرشو سرزنش کرد ک اگ بش حمله میکردن بچم چیزیش میشد چکار میکردی

دیگه زیاد کار نکن جارو برقی نصفه بکش بگو کمرم درد کرد نتونستم  یا مثلا زمین کثیفه پاک نکن سرسری ...

شوهرم بیاد بش میگم واقعا نمیتونم نمیکشم ظهر میخوام برم دکتر میگم با خود موزیش برم دکتر بش بگه وضعیتمو بلکه بفهمه 

شوهرم بیاد بش میگم واقعا نمیتونم نمیکشم ظهر میخوام برم دکتر میگم با خود موزیش برم دکتر بش بگه وضعیتم ...

اگه تونستی برو خونه مادرت برا استراحت به شوهرت بگو بگه میبرمش اونجا مادرشه هواشو داره 

منم مث تو بی زبون بودم و خانواده شوهرم از شهرستان بودن و هرهفته چهار روز خونه من انداخته بودن و کلفتیشونو میکردم کسی کمکم نمیکرد خسته شده بودم دیگه هم 

ب شوهرم گفتم خسته شدم باشون حرف بزن کمتر بیان و فلان

رفته گفته که رها میگ خستس کمر درد داره حوصله مهمون نداره 

ابروم رو برد 

اوناهم گفتن منظور ماییم که دیگ نمیایم 

منم گفتم بدرک اصن بهتر ولمون کن بابا تا کی سکوت و اونا هم نفهم 

والا بخدا