2777
2789
عنوان

سوال درمورد نی نی سایت

242 بازدید | 32 پست

چند تا سوال درمورد نی نی سایت دارم ممنون میشم بهم بگین 

1) چجوری یک شخصی رو تعلیقش میکنین؟ 

2) تگ کردن نی نی یار چه فایده ای داره؟ 

3) من دیدم بعضی ها میگن پیام هاشون رو پاک میکنن ولی خودم نفهمیدم هنوز چجوری هست، چجوری پاک میکنین؟ 

4)میشه یکی رو بلاک کرد تو نی نی سایت یا پیام ها رو مخفی کرد از اون شخص؟ 

5)بعضی وقت ها دیدم که صفحه تاپیک بسته میشه و دیگه نمیشه پیام داد، خود استارتر این کار رو میکنه؟ چجوری؟ 

کل سوال های عمرتو جمع کردی ما جواب بدیم ؟؟؟به خدا تو مسلمون نیستی کریییم  

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعلیق فقط نی نی یار ها میتونن 

تگ کردن نی نی یار برای وقتیه که نیخوای چیزی رو ببینه یا چیزی بهش بگید یا تو تاپیکای ممنوع نی نی یار رو تگ میکنید تا نظارت کنه 

برای پاک کردن پیام ها زیر همون پستی که میذاری یه سه نقطه هست اونو میزنی پیامتو پاک میکنی بعد از ۳دقیقه اون سه نقطه میره و نمیتونی پیامتو پاک کنی 

نمیشه کسی رو بلاک کرد 

بله قفل کردن هم کاریه که استارتر میتونه انجامش بده 

کل سوال های عمرتو جمع کردی ما جواب بدیم ؟؟؟به خدا تو مسلمون نیستی کریییم    

وای خدا🤣🤣🤣

یکی باید بدونه خب، دنبال پشتیبان سایت گشتم، نتونستم پیداش کنم 😅

این سوال رو یادم رفت بپرسم🤣، پشتیبان سایت کجاست؟ 

وای خدا🤣🤣🤣 یکی باید بدونه خب، دنبال پشتیبان سایت گشتم، نتونستم پیداش کنم 😅 این سوال رو یادم رف ...

پشتیبانهای سایت همون نی نی یار ها هستن قدیم ترا یه امیر فنی بود مشکلات فنی رو پشتیبانی میکرد اونم الان نیست 

وای خدا🤣🤣🤣 یکی باید بدونه خب، دنبال پشتیبان سایت گشتم، نتونستم پیداش کنم 😅 این سوال رو یادم رف ...

من همه رو میدونم حوصله ندارم بگم  نینی یار ها مثل ناظم مدرسه هستن که از کسی شکایت داری میری صداش می‌کنی ...کسی هم حرف سیاسی یا .....بزنه تعلیق میشه یعنی نمیتونه پست یا تاپیک بزاره فقط خواننده خاموش....بعد خودت میتونی تاپیک هاتو قفل کنیکه کسی پیام نده .فکر کنم همه رو جواب دادم

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..