2777
2789
عنوان

کارنامه گرفتم ، معدلم 🥲

4699 بازدید | 73 پست

سلام بچه ها پایه دهم رشته تجربی مدرسه نمونه دولتی ، معدلم شد ۱۸/۷۰ 😔😔 خیلی بده !!؟

دوستام که سال های پیش مثل خودم بودن معدلشون  الان اونا از من بالاتر شدن 😔

منی که هفتم هشتم نهم همش ۲۰ بود معدلم 😔😔 

چرا ؟ چیکار کنم ؟ چرا انقدر افت کردم 

خواهش میکنم در حد توانتون کمکم کنید 

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹

بعد من هشتم که بودم شدم ۱۷/۰۲

تازه کلاهمو انداختم هوا 

چون افسردگی و مشکل خانوادگی داشتیم اصلا نمی‌رفتم سمت درس😁

به خدا این نمرات نمیاد برات دکترا بیاره انقدر به خاطر نمره حرص نهوریدددد

🫧🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من مهم اینه در آینده چه رشته ای قبول بشی نه الان غصه نخور چن سال دیگه احتمالا برات مسخرست دغدغه الانت

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

خوبه معدلت عزیزم،ترم دوم سنگین تره

سال بعد یکم درساش آسون تر میشه برات امسال چون سال اولی بود که این رشته بودی و درساش نسبت به درسای سال دیگه سنگین تره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

مدرسه نمونه همینه عزیزم منم راهنمایی معدلم۲۰ بود اومدم تیزهوشان معدلم افت کرد سال دهم شدم ۱۹.۷۰ و دوازدهم حتی شدم ۱۹.۳۳...معدل دهم و یازدهم و اینا اهمیتی نداره برای معدل نهایی دوازدهمت اما تلاش کن

بعد من هشتم که بودم شدم ۱۷/۰۲ تازه کلاهمو انداختم هوا  چون افسردگی و مشکل خانوادگی داشتیم اصل ...

ولی بین دوستان اطرافیان که همش میپرسن مهمه …. 

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹
ولی بین دوستان اطرافیان که همش میپرسن مهمه …. 

گفتم که شروع کن بخون دهم و جمع بندی کن برو سراغ یازدهم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍