2777
2789
عنوان

کارنامه گرفتم ، معدلم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 4700 بازدید | 73 پست
به نظر من مهم اینه در آینده چه رشته ای قبول بشی نه الان غصه نخور چن سال دیگه احتمالا برات مسخرست دغد ...

اتفاقا خیلی مهمه  مشخصه درس خونی هست  همه این نمرات تاثیر داره ذهنش فعاله پایه که قوی باشه مطمن باش  درصد قبولیش تو کنکور ۱۰۰ درصد هست . و بنظرم دغدغه اش اصلا مسخره نیست و خیلی هم  بجاست

به نظر من مهم اینه در آینده چه رشته ای قبول بشی نه الان غصه نخور چن سال دیگه احتمالا برات مسخرست دغد ...

ممنون عزیزم بابت دلداریت  ❤️ 

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دهمم هنوز کارنامه نگرفتم ولی می‌دونم همون هول و هوش معدل توعم درحالیکه دقیقا عین تو هفتم و هشتم و نهم بیست بودم 

ولی خب بیخیال از این به بعد میترکونیم 

سال اولمون بود دیگه

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)

معدلت خوبه خیلی بد نیس رشتت تجربیه رقابت تو این رشته خیلیه منم نمونه دولتیم دهم ریاضی میدونم سطح امتحاناشون در چه حده بنظرم تابستون شروع کن به خوندن پیشخوانی حتما داشته باشی دهم چون آدم تازه اومده دبیرستان یکم مشکله منم سه سال راهنمایی بیست بودم امسال افت داشتم نسبت به هرسال

یک عددintp:))))
دختر عمه منم دهم تجربی هست معدل ترم اولش ۱۶ شد با اینکه نهم ۱۹/۵ بود تقریبا ولی ترم دوم و نمیدونم& ...

از خودم توقع بیشتر از این داشتم ….

اتفاقا خیلی مهمه  مشخصه درس خونی هست  همه این نمرات تاثیر داره ذهنش فعاله پایه که قوی باشه ...

کی گفت دغدغش مسخرست لااقل کامنتو درست بخون بعد ی طومار برام بنویس

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
خوبه معدلت عزیزم،ترم دوم سنگین تره سال بعد یکم درساش آسون تر میشه برات امسال چون سال اولی بود که ای ...

ممنون عزیزم 

درسته بهم میگن 

ولی شما چه توصیه ای برای سال یازدهمم دارین ؟

سال دهم خیلی نا امید بودم همین باعث شد ، چجوری نا امیدیم بزارم کنار ؟ 

دبیرستان با راهنمایی خیلی متفاوته

دهم ک تازه وارد دبیرستان میشی مطمئنن برات سخته

و نمره ای ک گرفتی واقعا عالیه

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
مدرسه نمونه همینه عزیزم منم راهنمایی معدلم۲۰ بود اومدم تیزهوشان معدلم افت کرد سال دهم شدم ۱۹.۷۰ و دو ...

خوب عزیزم معدل ۱۹/۷۰ عالیه که 

من امسال خیلی بی انگیزه نا امید بودم 

من دهم شدم ۱۷.۵۰ الانم یازدهمم احتمالا همین حول و اطرافم

منم مث تو هفتم هشتم نهمم ۲۰ بودن 💔💔

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

نه بد نیست ولی همینجوری برو جلو نزار کم بشه  من دهم بودم منم نمونه دولتی بودم معدلم ۱۹/۹۳  ...

۱۹/۹۳ چه خوب آفرین 

چه جیزی باعث شد افت معدل پیدا کنید ؟ میشه بگید که دوباره اشتباه نکنم و راه درست برم 

یه سوال دیگه عزیزم رشته چی قبول شدین ؟ 

فقط مث من این تابستونتو از دست نده بشسن دهمتو بخون تست بزن

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵