2777
2789

من دکتر دخترم تخصص اطفال بود دکتر یاسر مالی 

من دیگه حدا جایی نبردم.خداروشکر الان ۱۱ ماهشه برطرف شده

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
من دکتر دخترم تخصص اطفال بود دکتر یاسر مالی  من دیگه حدا جایی نبردم.خداروشکر الان ۱۱ ماهشه برط ...

خداروشکر منک دیونه دارم میشم.شما شیر خودت دادی؟علایمش چی بود؟ چیا ممنوع کرد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر منک دیونه دارم میشم.شما شیر خودت دادی؟علایمش چی بود؟ چیا ممنوع کرد؟

اره خودم شیر دادم

خشکی پوست 

گریه های ی دفعه ای شدید

رنگ مدفوعشم پروتئین گاوی میخوردم سبز میشد

و تمام علایم رفلاکس

تمااام پروتئین گاوی برام ممنوع بود لبنیات .گوشت.سویا.دلستر ممنوع بود

من از لبنیاتی شیر و ماست گوسفندی میخریدم استفاده میکردم.گوشتمم گوسفندی بود.واسه دخترمم شامپوش مخصوص بود.کرم ابرسان داشت.

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
اره خودم شیر دادم خشکی پوست  گریه های ی دفعه ای شدید رنگ مدفوعشم پروتئین گاوی میخوردم سبز می ...

هنوزم میرید پیش دکتر؟ کی کمکی شرو کرد براش؟منک خیلی نگران و سردرگمم

کنجد و ارده اینا چی؟پسر من خون تو مدفوع.ازمایشم دادی؟

اره کنجد و ارده هم بود فراموشم شد بگم

مدل نوبت دهیش همینجوریه ممنون میشم ج بدی

اره باید ۸ صبح زنگ بزنی 

نوبت دهیش واقعا سخته😖😖

ولی می ارزه 

دکتر خیلیییییی حاذقیه

هنوزم میرید پیش دکتر؟ کی کمکی شرو کرد براش؟منک خیلی نگران و سردرگمم

اره من جفت بچه هام رو مدام برای چکاپ پیششون میبرم.

پایان چهارماه سوپ و پوره میوه و اینا شروع شد با برنامه غذایی ک داده بود شروع کردم.

ن نترس خداروشکر  عایت کنی زود میگذره

پسر من نهم تموم میشه ۵ ماهش ولی هنو نمیدم کمکی

نه دکتر پایان چهارماهگی هم به پسرم ک ریفلاکس داشت هم دخترم برنانه غذایی داد و شروع کردم خداروشکر خیلی بهتر شدن.برای صبحانه خامه و کره گوسفندی بخر از لبنیاتی

نه دکتر پایان چهارماهگی هم به پسرم ک ریفلاکس داشت هم دخترم برنانه غذایی داد و شروع کردم خداروشکر خیل ...

دستت دردنکنه ان شالله خوب بشن همه نی نی ها‌.بعد همون ۴شنبه صب ساعت ۸زنگ بزنم بهم نوبت میرسه؟ چون بعدش دو روز تعطیله شوهرمم شیفتیه شنبه نیس