2777
2789
اره من جفت بچه هام رو مدام برای چکاپ پیششون میبرم. پایان چهارماه سوپ و پوره میوه و اینا شروع شد با ...

کجای کرج میخرید محصولات لبنی گوسفندی ک مطمئین باشه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال داشته باشم باید ساعت چن زنگ بزنم اونم صب ۸ ؟ 

ن هروقت زنگ بزنی وایسا بره رو پیغام گیر بگو سوال دارم جواب میدن

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
کجای کرج میخرید محصولات لبنی گوسفندی ک مطمئین باشه ؟

مناز لبنیاتیا میخرم اونی ک نزدیک خونمونه فرقینداره

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
چیپس هم نمیشه خورد؟😅پفک ک نمیشه 

ببین خوراکی بیرون کلا چون ادویه و مواد نگهدارنده و ... داره برای بچه هایی ک معده حساس دارن خوب نیست

ببین خوراکی بیرون کلا چون ادویه و مواد نگهدارنده و ... داره برای بچه هایی ک معده حساس دارن خوب نیست

تخم مرغم نمیخوردی شما؟ امروز باز خون دیدم یعنی از اونه؟ مسافرت بودیم ابمیوه و چیپس خوردم یا از اوناس ب نظرت؟

بعد از وقتی رعایت کردین تا ۱۱ماهگی اصلا علایم نداش؟حتی یه بار؟ 

بیرونی هیچی نمیخوردین کلا؟ غذا ابمیوه چیپس نوشابه و ...؟

تخم مرغ میخوردم

اما خوراکی بیرون اصلا اصلا 

نوشیدنی گازدار کلااا نمیخوردم

ربم همیشه خونگیه

ادویه فقط زردچوبه حتی فلفل سیاهم نمیزدم 

جاییم میرفتم تاکید میکردم بدون گوشت غذا بذارن و ادویه اصلا نزنن

بعد از وقتی رعایت کردین تا ۱۱ماهگی اصلا علایم نداش؟حتی یه بار؟ 

نهدیگه الان علائم نداره.یکم ریفلاکس رو داره اما خیلیییی کم مثلا کیو بیرون خوردنی

نهدیگه الان علائم نداره.یکم ریفلاکس رو داره اما خیلیییی کم مثلا کیو بیرون خوردنی

منظورم اینه تا دستتون بیاد چیا کلا نخورین چقد طول کشید؟ الان مثلا ۴ تیر خون بود دیگ نبود امروز دوباره دیدم نمیدونم از چیه