2777
2789
دستت دردنکنه ان شالله خوب بشن همه نی نی ها‌.بعد همون ۴شنبه صب ساعت ۸زنگ بزنم بهم نوبت میرسه؟ چون بعد ...

باید مدااااوم زنگ بزنی هی پشت هم تا بتونی نوبت بگیری

اگر نزدیکی حضوری راس ساعت ۹ اونجا باش احتمال خیلی زیاد بین مریض نوبت میده

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید مدااااوم زنگ بزنی هی پشت هم تا بتونی نوبت بگیری اگر نزدیکی حضوری راس ساعت ۹ اونجا باش احتمال خ ...

استرس گرفتم یعنی امکانش هس نوبت نتونم بگیرم از ۸زنگ بزنم؟؟

باید مدااااوم زنگ بزنی هی پشت هم تا بتونی نوبت بگیری اگر نزدیکی حضوری راس ساعت ۹ اونجا باش احتمال خ ...

نوبت بگیری تو مطبم خیلی شلوغه خیلی ادیت میشه ادم یا طبق نوبته ؟

از چن تا چن مطب هس؟ فقط صبه؟

از ۹ تا ۲ اینا.از ۳ تا هروقت مریضاش تموم شه.بعضی وقتا دیدم تا ۱۱ بوده

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
ادرسش کجاس تو گوگل چن جا زده

چهاراه مصباح 

بلوار مصلی .روبردی بانک سپه .ساختمان کمالیه 

استرس گرفتم یعنی امکانش هس نوبت نتونم بگیرم از ۸زنگ بزنم؟؟

پشت سر هم زنگ بزن.بعضی وقتا واقعا نوبت گرفتنش معضله😣

ولی تند تند بگیر .اگه پشت خطی بودی هم قطع نکن شاید وصل بشه

نوبت بگیری تو مطبم خیلی شلوغه خیلی ادیت میشه ادم یا طبق نوبته ؟

دیگه اینو نمیتونن تضمین کنن ک چون ممکنه ی بیمار کارش بیشتر طول بکشه.تا نیم ساعت چهل دقیقه ممکنه طول بکشه 

دیگه اینو نمیتونن تضمین کنن ک چون ممکنه ی بیمار کارش بیشتر طول بکشه.تا نیم ساعت چهل دقیقه ممکنه طول ...

امروز رفتم خیلی دکتر خوبی بود خدا خیریت بده .برا من شرو نکرد کمکی گف چون وزنش خیلی خوبه ۶ماهش تموم شه بعد. شما گفتی تا کی رژیم گرفتی؟حریر بادوم هم نبابد بدیم بهشون؟بخاطر اینک از اجیل هاس یادم رف بپرسم از دکتر

دیگه اینو نمیتونن تضمین کنن ک چون ممکنه ی بیمار کارش بیشتر طول بکشه.تا نیم ساعت چهل دقیقه ممکنه طول ...

بهت درخواس دوستی هم دادم قبول کن سوال داشتم ازت بپرسم مرسی

امروز رفتم خیلی دکتر خوبی بود خدا خیریت بده .برا من شرو نکرد کمکی گف چون وزنش خیلی خوبه ۶ماهش تموم ش ...

خداروشکر راضی بودی.اره بچه های من وزن نمیگرفتن.نه حریره بادوم میدادم من