2777
2789
عنوان

خیانت معنی اصلیش...

531 بازدید | 45 پست

زناس!وقتی میگن طرف خیانتکاره یعنی زناکاره

وقتی از معنی اصلیش استفاده بشه تازه به عمق فاجعه پی برده میشه

زنارو عادی نکنید.

تو تاپیکا همش میگن خيانت دیگه عادی شده مگه زنا عادی میشه؟

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!

کی خیانت عادی کرده؟ هر تاپیکی که خیانت بود همه خیلی بد برخورد کردن این چیزا هیچ وقت عادی نمیشه 

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه دست ماست اولا؟ شده، چون شما یا یه عده معتقدین باید حقایق رو نگفت یا روشو پوشوند؟! 

دیما

خیانت رده های مختلف داره لزوما جن30 نیس

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
خیانت فقط زنا نیس  همین که فکرتم پیش یکی دیگه باشه خیانته

میدونم چی میگی ولی خیلی داره عادی میشه خیلیییی

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!

یکی پیامی  خیانت میکنه یکی زبونی یکی جنسی ...خیانت هیچ توجیح نداره ...به نظرم هرکار مخفیانه که مربوط به زندگی زناشوویی اگر همسرت حضور داشت نمیکردی اونکار یه جور خیانته 

اشنا ما به زنش خیانت کرد چون زنش بهش خیانت کرد ... بعد من بهش توپیدم گفت جای من نیستی پس الکی حرف نزن ... حتی ازم درخواست کرد برم ببینم دوست دخترش خودکشی کرده کدوم بیمارستانه ...  خدایا امام زمانت ظهور نمیکنه ؟ دیگه بیشتر از این به فنا رفتن 

مگه دست ماست اولا؟ شده، چون شما یا یه عده معتقدین باید حقایق رو نگفت یا روشو پوشوند؟!  دیما خ ...

من گفتم نباید گفت؟؟؟

واقعا تو از حرف من اینو برداشت کردی؟

یکی پیامی  خیانت میکنه یکی زبونی یکی جنسی ...خیانت هیچ توجیح نداره ...به نظرم هرکار مخفیا ...

اره بخدا 

واقعا دیگه اگه میگن ظهور با فساد مرتبطه الان وقت ظهوره

جِنِ۴۰😂🤝

چیکا کنم وقتی فیل تره😂

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
کی خیانت عادی کرده؟ هر تاپیکی که خیانت بود همه خیلی بد برخورد کردن این چیزا هیچ وقت عادی نمیشه 

ی تاپیکی بود چندنفر گفتن ولش کن زندگیتو خراب نکن همه مردا دیگه خیانت میکنن

من گفتم نباید گفت؟؟؟ واقعا تو از حرف من اینو برداشت کردی؟

اره برداشت کردم میگی نگید خیانت زیاد شده /: