2777
2789
عنوان

خیانت معنی اصلیش...

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 45 پست
اره برداشت کردم میگی نگید خیانت زیاد شده /:

نخیر من میگم بااین جمله که میگید خیانت زیاد شده پس عادیه عادی نکنید ماجرارو 

همیشه باید باهاش برخورد بشه

کاش یکم بیشتر درمورد حرفم فکر می‌کردید

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی خیانت عادی کرده؟ هر تاپیکی که خیانت بود همه خیلی بد برخورد کردن این چیزا هیچ وقت عادی نمیشه 

من گفتم همجنسم بهم خیانت کرده اومدن منو مقصر کردن کلی هم بهم توهین شد🥀

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
نخیر من میگم بااین جمله که میگید خیانت زیاد شده پس عادیه عادی نکنید ماجرارو  همیشه باید باهاش ...

من فهمیدم چی میگی همین زنایی که چند همسری و تبلیغ میکنن همینا مقصرن نفهما . من هنوزم بشنوم خیانت یکی دیده واقعا ناراحت میشم خیلی سخته 

تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده
نخیر من میگم بااین جمله که میگید خیانت زیاد شده پس عادیه عادی نکنید ماجرارو  همیشه باید باهاش ...

عزیز من عادی نیست

نمیدونم چرا فکر میکنی عادیه

فقط چون کاری از دستمون برنمیاد پذیرفتیم

تنها کاری ک ما میتونیم بکنیم اینه خودمون رو سفت نگه داریم نشیم خائن

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
من فهمیدم چی میگی همین زنایی که چند همسری و تبلیغ میکنن همینا مقصرن نفهما . من هنوزم بشنوم خیانت یکی ...

خاک تو سر اونا بخدا

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!
ی تاپیکی بود چندنفر گفتن ولش کن زندگیتو خراب نکن همه مردا دیگه خیانت میکنن

این حرف یه حرف قدیمی اصولا هم برای زناست فقط که بگذرن  نسل های جدید دیگه زیر باره خیانت نمیرن 

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
کی خیانت عادی کرده؟ هر تاپیکی که خیانت بود همه خیلی بد برخورد کردن این چیزا هیچ وقت عادی نمیشه 

و حتی طرف اون زن رو گرفتن چون من گفتم همجنسم 

و اونا می خواستن مثلا زن ستیزی نکنن، آیا من زن نبودم؟؟؟؟ آیا اون زن بهم ظلم کرد، کار اون زن ستیزی نبود؟؟؟؟ آیا وقتی اومدن به من توهین کردن طرف اونو گرفتن حمایت از خیانت نبود؟؟؟؟ و کارشون با من زن ستیزی نبود؟؟؟؟ 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
من گفتم همجنسم بهم خیانت کرده اومدن منو مقصر کردن کلی هم بهم توهین شد🥀

شاید خواستن اینو  بگن اونی که بیشتر مقصر پارتنر خودته وگرنه همجنس خیانتکار زیاد هست مهم اینه اون آقا خیانت کار نباشه  اما درست بیانش نکردن

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
خاک تو سر اونا بخدا

خاک واقعا 

تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده

خیانت و زنا یچیز دیگه هستن

شاید یکی مجرد باشه ولی دچار گناه زنا بشه ولی به کسی خیانت نمیکنه

خیانت رو شخصی میکنه که متعهد و متاهل به شخصی هست ولی بهش خیانت میکنه ممکنه در حد چت باشه ممکنه در حد زنا باشه

یعنی چطوری اونطوری🧐

يعنی ي زن متاهل اومد بین منو نامزدم 

هیچکس اونو مقصر ندونس ولی کلی منو نامزدم مقصر کردن 

در صورتی که نمی دونستن زندگی ما چ خبره......... 

کلا خیانت خیانته، چه به همجتس چه غیر همجنس 

يعنی ي زن متاهل اومد بین منو نامزدم  هیچکس اونو مقصر ندونس ولی کلی منو نامزدم مقصر کردن  ...

ای بابا ما زنا چرا به همجنس خودمون رحم نمیکنیم اخه

همسایم سرزد نزدم لبخند..لول کردم نفسم تنگ تر شد...گفت اوکیی؟ گفتم خستم!