الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نخیر من میگم بااین جمله که میگید خیانت زیاد شده پس عادیه عادی نکنید ماجرارو همیشه باید باهاش ...
من فهمیدم چی میگی همین زنایی که چند همسری و تبلیغ میکنن همینا مقصرن نفهما . من هنوزم بشنوم خیانت یکی دیده واقعا ناراحت میشم خیلی سخته
تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده
کی خیانت عادی کرده؟ هر تاپیکی که خیانت بود همه خیلی بد برخورد کردن این چیزا هیچ وقت عادی نمیشه
و حتی طرف اون زن رو گرفتن چون من گفتم همجنسم
و اونا می خواستن مثلا زن ستیزی نکنن، آیا من زن نبودم؟؟؟؟ آیا اون زن بهم ظلم کرد، کار اون زن ستیزی نبود؟؟؟؟ آیا وقتی اومدن به من توهین کردن طرف اونو گرفتن حمایت از خیانت نبود؟؟؟؟ و کارشون با من زن ستیزی نبود؟؟؟؟
خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده