2777
2789
عنوان

چرا من اینجوری شدم آخه😭😭😭😭😭

351 بازدید | 30 پست

خیلی خیلی خیلی عصبی و حساس شدم، تا هر کی یه چیز بگه بهم برمیخوره، هر کس که زورم بهش برسه رو که میشورم با حرفام و جیغ و داد و گریه میذارم کنار، تهشم انقد میگم میگم که گند میزنم خودم باید معذرت خواهی هم بکنم. هر کس هم مثل شوهرم زورم بهش نرسه و نتونم جواب بدم و ازش ترس داشته باشم که میزنم تو دلم و دلشوره میگیرم اشک میریزم و غر میزنم. خیلی بد شدم خیلی. یا فکر میکنم یکی الکی داره یه چیزشو به رخم میکشه در حالی که شاید طرف حتی به ذهنش هم خطور نکنه واسم مهم بوده، بدبین شدم، حالم اصلا خوب نیست بچه ها، الانم داغونم

اگه مشکلات باعثش شدن   سعی کن مشکلاتت رو حل کنی 

وگرنه برو دکتر .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی رو واسم عزیز بود یه حرفی زد ناراحت شدم خیلی خیلی بد برخورد کردم که در شان من نبود، تازه خودمم خراب کردم با حرفایی که اصلا ازم برنمیاد آ، یعنی اصلا آدمش نیستم، حالم خیلی بده، هر چقد اون میگفت منظور بدی نداشته من ول کن نبودم هی میگفتم نه تو فکر کردی فلانی فقط خودت بلدی و... وای خدا

اگه مشکلات باعثش شدن   سعی کن مشکلاتت رو حل کنی  وگرنه برو دکتر .‌

در حدی شدم که دیروز دستم رو زمین بود نشسته بودم داشتم فکر میکردم یهو شوهرم بشوخی زد زیر دستم یهو جیغ کشیدم😭😭

در حدی شدم که دیروز دستم رو زمین بود نشسته بودم داشتم فکر میکردم یهو شوهرم بشوخی زد زیر دستم یهو جیغ ...

اگه درمان نکنی رفته رفته  بدتر میشی

بعد حس پوچی افسردگی خشم کنترل نشده میاد سراغت .

حداقل برو پیش روانشناس

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اگه درمان نکنی رفته رفته  بدتر میشی بعد حس پوچی افسردگی خشم کنترل نشده میاد سراغت . حداقل برو ...

آره داره حالم بدتر و بدتر میشه، یه مشکلی دارم که حتی نمیتونم به شوهرم بگم که حل بشه برام. اون مشکل باعث اين همه درد داره میشه، ذهنم درگیره خدایا کمکم کن

آره داره حالم بدتر و بدتر میشه، یه مشکلی دارم که حتی نمیتونم به شوهرم بگم که حل بشه برام. اون مشکل ب ...

اون مشکل رو بگو به مشاور . 

اگه درمان نکنی رفته رفته  بدتر میشی بعد حس پوچی افسردگی خشم کنترل نشده میاد سراغت . حداقل برو ...

دوس دارم قرص بخورم روزها و شبا بخوابم تا زمان بگذره، از طرفی امتحان دارم نه میتونم بخونم نه میتونم نخونم

دوس دارم قرص بخورم روزها و شبا بخوابم تا زمان بگذره، از طرفی امتحان دارم نه میتونم بخونم نه میتونم ن ...

دانشجویی ، 

آره داره حالم بدتر و بدتر میشه، یه مشکلی دارم که حتی نمیتونم به شوهرم بگم که حل بشه برام. اون مشکل ب ...

چیه مشکلت اینجابگو لااقل سبک شی یکم 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏