2777
2789
عنوان

دعوا با نامزدم

387 بازدید | 20 پست

من تو عقدم و دیشب سر اینکه نامزدم نیومد خونمون شب بمونه باهم بحث کردیم،  هی گیر داده بود تو شب بمون گفتم نه سختمه اینم گیر داده که منم سختمه دوماد سرخونه بشم هرشب بیام خونتون😐 تازه ۲ روزه عقد کردیم جا خوابشو از من جدا کرد دیشب خونه خودشون خوایید،  کارم زشت بود باهاش قهر کردم؟ دعوا نیوفتادیم فقط قهر کردم جواب پیامشو ندادم

دو شب....   جاتو جدا کردی....   خیلی زوده دیگه

یعنی باید می موندم خونشون ؟😑 یه داداش دیگه شم نامزده اون همراه زنش رفت خونه اونا یه شبم اینجا نموندن بعد این سر ۲ روز گیر داده تو باید بمونی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا 

اصلا دوران عقد ما زشت میدونیم داماد یا عروس بره خونه زن یا شوهرش

بعد شما دعوا کردی 

اونم هنوز مهر عقد نامه ات خشک نشدههههه😐

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
تازه دوروزه عقد کردیا بزار مهرت خشک بشه بعد هی قهر کن، اینکاراچیه خدایی مگ بچه اید... 

خب چرا نیومد باهام؟ داداشش و نامزدش رفتنا این یه جوری جلو جمع گفت نمیام بقیه فک میکنن من خار دارم که دوست نداره پیشم بخوابه 

وا  اصلا دوران عقد ما زشت میدونیم داماد یا عروس بره خونه زن یا شوهرش بعد شما دعوا کردی  ...

ما دوست بودیم قبلش ، اصلا فک نمیکردم مردا بعد عقد اینقدر عوض شن 

ما دوست بودیم قبلش ، اصلا فک نمیکردم مردا بعد عقد اینقدر عوض شن 

صبر کن 

بعد عروسی جور عوض میشه که شاخ درمیاری 

مردا اینقدر مارمولک و حق بازن که نگو

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
صبر کن  بعد عروسی جور عوض میشه که شاخ درمیاری  مردا اینقدر مارمولک و حق بازن که نگو

قبل عقد اینقدر محبت می‌کرد زبون میریخت، بوس بغل ، حالا که محرمیم اصلا هیچی که هیچی 😐 من یکسره دارم بهش عزیزم فداتشم قربونت برم میگم ولی اون عین ماست هیچی نمیگه خیلی عوض شده🙁

قبل عقد اینقدر محبت می‌کرد زبون میریخت، بوس بغل ، حالا که محرمیم اصلا هیچی که هیچی 😐 من یکسره دارم ...

مردا همینن اولش همه کاری میکنن که طرفو گول بزن و خرشون از پل رد بشه بعد خود واقعی شونو نشون میدن😑

عزیزدلم سلام😍امیدوارم در این ثانیه ای که داری پیامم رو میخونی لب هات خندون باشه و دلت شاد❤😍🌱

من مشاور خانواده و مشاور حقوقی هستم،بصورت آنلاین یعنی باچت و ویس در تمام پیامرسان ها(ایتا،روبیکا،سروش،بله،گپ،آیگپ،واتساپ،تلگرام وایمو)ارائه خدمات میدم حضورتون،من معمولا ویس میدم شما میتونین بصورت تایپ یا ویس باهام ارتباط برقرار کنین😍👌

مشاوره خانواده👨‍👩‍👧‍👦 در زمینه های:همسرداری_اختلافات زناشویی_فرزندپروری_آموزش جذب همسردلخواه_مهارت های افزایش اعتماد بنفس و عزت نفس و....

مشاوره حقوقی ⚖در حوزه خانواده(طلاق،مهریه،نفقه،جهیزیه،ارث،نسب،قیمومت،ولایت،حضانت و...)

تنظیم انواع دادخواست و لایحه واظهارنامه بصورت نیم بها و در اسرع وقت🤩

✅خبر عالی تر اینکه حق المشاورتون رو میتونین بعد اتمام جلسه تون هم پرداخت کنین😍😍😍

✔جلسه یکساعته مشاوره خانواده👨‍👩‍👦‍👦 ۷۹ تومن

✔جلسه سی دقیقه ای مشاوره خانواده👨‍👩‍👧‍👦 ۵۹ تومن

✔جلسه ۱۵ دقیقه ای مشاوره حقوقی⚖ ۶۰ تومن

🔵بابت هر دومعرفی یه جلسه یکساعته رایگان به ارزش ۷۹ هزارتومن هدیه بگیرین🤩🤩🤩

شماره همراهم:

09199541937☎️

✅لینک کانالم در ایتا که هرروز کلی مطالب همسرداری،فرزند پروری و عزت نفس گذاشته میشه+ اسکرین شات رضایتمندی مراجعین و فیش های واریزی

https://eitaa.com/moshavere_online📱

مشاورآنلاین سابقم کاربری۹۷مشاور آنلاین (مشاور خانواده ومشاور حقوقی) هستم،بصورت چت و ویس تو هر پیامرسانی باشید ارائه خدمات میدم حضورتون،بصورت ۲۴ ساعته حتی ایام تعطیل.مشاوره بصورت چت و ویس در پیامرسان های ایتا،روبیکا،سروش،بله،گپ،آیگپ،واتساپ وتلگرام آیدی در تلگرام:moshavere_onlineee                           آیدی در تمام پیامرسان های ایرانی:moshavere_onlinee                                    شماره همراهم: 09199541937                                 مشاوره خانواده  یکساعته ۷۹ تومن___مشاوره خانواده سی دقیقه ای۵۹تومن______مشاوره حقوقی ۱۵دقیقه ای ۶۰ تومن________تنظیم انواع دادخواست ولایحه فقط ۵۰ تومن                                              🎷  حق المشاورتون رو بعد از اتمام جلسه هم میتونین پرداخت کنین😍🤩🤩🤩                                                   لینک کانالم در ایتا که هرروز کلی نکات همسرداری،فرزند پروری،مهارت افزایش اعتماد بنفس مقابله با استرس و...میذارم نمونه واریزی ها و اسکرین شات رضایتمندی از جلسات مشاوره ام رو هم میذارم تا با خیال راحت بهم اعتماد کنین😍😍                                                          https://eitaa.com/moshavere_online