2777
2789

منظور دلیله ی حسی دارم انگار ب همه چی رسیذم یا به هیوی نرسیذم این همه دویدم جنگیدمو حرص خوردم

چرا ب خودکشی فک میکنم

چرا خودمو جمع نمیکنم 

از شخصیت ضعیف خودم خوشم نمیاد

ولی اراده ندارم

الان دیگه حال روحیم بد داغونه ی زمانی اگه غصه داشتم از سر مسخره بازی گیر میکردم ادای ادمای افسزده در میاوردم ولی الان ی ساعتایی هق هق میزنم گریه میکنم

نمیخابم چهارساله درست نمیشم از خودم خستم

من و نی نیه هشت هفتم خدا بدون هیچ درمانی باردار شدم.مرسی خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سررزنشم نکنید ک مادری باید قوی باشی همین حالاشم بخاطر بچم سرپام قرص خاب میخورم روزای گیجم میگم کاش یکی باشه بچمو بگیره از کارام عقبم ب بچم نمیرسم زندگیم بهم ریخته وابسته مامانمم ک نباشه لنگ میزنه زنذگیم

جالبه خودتون هم قبول دارید این حال بد این فکر خودکشی تماما به  تلقین های گذشته مربوطه 

کافیه مدتی شکرگذاری رو شروع کنید کتابهای مثبت بخونید موزیک گوش ندید 

قرآن بخونید 

طبیعت گردی داشته باشیدبا آدم های سمی کم کنید ارتباطتتون رو 

27

جوونی که..

ای بابا 

به خدا توکل کن درست میشه 

این شکلی نگید تروخدا

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

خوندن آیات خدا  باشگاه و ورزش

ب اینم فک مردم ولی بچمو چیکار کنم باشگاه چطور برم و بیشتر از همه هیچ دوستی ندارم حس تنهایی عمیق دارم الان خوبه مامان بابام برگشتن اگه نبودن اخه تا ده شب تنهایی اخرش ادمو ذیوونه میکنه شوهرمم ک همیشه خستس

نمیشه چهارساله بهررراهی رفتم ک حداقل بخابم ب قرص وابسته نشم ولی انگار فایده نداره این حالم وقتی بدتر شد توهم ام اس زدم

ده روز کارم شده بود گریه ی جور ک واقعا میگفتم قبل اینکه مطمعن شم خودمو بکشم 

انقدی ک تو ده روز انگشت پام بی حس شد الان هست بعضی وقتا فک میکنم تشخیص دکتر اشتباه نبوده گز گز دستو پا

همین که بچه داری خودش باید انگیزه ای باشه برای ادامه زندگی .اینکه باید بزرگش کنی و خدای نکرده جای تو ...

دق دقم همش اونه ولی چیکار کنم من تو بذترین حالت باردار شدم تازه اهرای بارداری مجبور حالمو خوب کردم ک بعد اومدن بچم حالم بدتر شد.چون ی مدل هزار برابر بدتر از خودم بود بی خابی همیشه داشت الان همش میترسه

حسرت میخورم چه با خودم کردم اخه من اینجور نبودم 

الان چش میپره لپم پام دستم ....خستم از خودم