2777
2789
عنوان

چرا هیچی پیدا نمیکنم واسه ادامه زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 52 پست
حالا خداروشکر که سالمی واسه منم دعا کن بخدا از درد استخون خوابم نمیبره .

کلی انرژی مثبت دادی از خدا میخام تن همیشه سلامت باشه دلت شاد

من و نی نیه هشت هفتم خدا بدون هیچ درمانی باردار شدم.مرسی خدا
الانم دیرنیست‌.منم هم سن توئم.خیلی کارا دلم میخواسته انجام بدم وحسرتش مونده ب دلم.ولی جدیدا ب خودم م ...

الان میام ورزش میکنم کمرم درد میگیره گردنم درد میگیره یا مثلا ادم اهل رقصیذن نیستم ولی فکرمو خوب خوندی حسزت گرشته میخورم خیییلی کارا میتونستم بکنم ک نکردم چه روزای طلایی از دست دادم با فکر اینو اون شکست من باید اون سالها بهترین روزای زندگیم میشد ک حداقل چهارتا خاطره ازشون تو ذهنم میموند برای الان ولی متاسفانه من بخودم نیومدم با ادمی نامزد کرذم هزارتا دروغ شکست برام جا گذاشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میام ورزش میکنم کمرم درد میگیره گردنم درد میگیره یا مثلا ادم اهل رقصیذن نیستم ولی فکرمو خوب خون ...

الان فکرکردن به اینا جزاینکه روزای قشنگ جوونیتو حروم کنی چه فایده ای داره؟اگه فایده داره بیاهمه باهم غصه بخوریم بلکه فرجی بشه برگردیم ب عقب..پس نمیشه..مطمئن باش همینجوری ادامه بدی آینده میگی کاش وقتی بچه م کوچیک بود باهاش خوش میگذروندم وخاطره خوب داشتیم ازاون دوران.الان بچه ت کوچیکه وقتتو میگیره یه کم بزرگتربشه هم تولدمیگیرید هم سالگرد هم جشن وهزارتا برنامه دیگه.الانم میشه بخدا توفقط این حس وبذارکنار.لازم نیس کارشاخی بکنی.یه کیک درست کن یابخر ارایش کن چندتا عکس بگیرید

الان فکرکردن به اینا جزاینکه روزای قشنگ جوونیتو حروم کنی چه فایده ای داره؟اگه فایده داره بیاهمه باهم ...

چه خوب گفتی باشه گوش میدم 

زود جا نزن همه راها و امتحان کن

ببخشید تو تاپیکات درمورد گردنت گفتی من خلم الان فک میکنم مث توام اخه الان چندروزه گذشته انگشت شست پام دقیقا ی وقسمتا بی حس یا فقط انگشت پای چپم گز گز میکنه.گردن درد چندین ساله داشتم ولی الان بی حسی انگشت پام رو مخمه

ی وقتایی فقط سه تا از انگشتام بی حسع مثلا شیتو اشاره کناریش نکنه از گردنمه کمر درد ای بدی دارم باز توهم بیماریم شروع شد

من هیچوقت دردای گردنمو جدی نمیگرفتم میگفتم با استراحت خوب میشه سرمو زیاد پایین بتدازم درد میگییره یا ی وقتایی یادمه از دردش تا چندماه نمیتونستم سرمو بچرخونم مثل رباط شده بود البته 5سال بیش الان همیشه درد داره ولی نه زیاد

من هیچوقت دردای گردنمو جدی نمیگرفتم میگفتم با استراحت خوب میشه سرمو زیاد پایین بتدازم درد میگییره یا ...

وای دختر منم همین علائم رو پاشتم به فکر درمانت باش ولی حتما دیسک داری .یه عکس هم از لگن هات بگیر