2777
2789
عنوان

چرا هیچی پیدا نمیکنم واسه ادامه زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 52 پست
ببین منم مثل تو بودم .ام اس دادم .رمانیسم دادم خوب بود آخرش دیسک گردن داشتم

کاش از گردنمم میکرفت ولی میدونم اونم میگفت هیچی نیست بزور گفتم ازمایش بنویسه چکاپ ندادم.

ولی بیشتر از جسمم روحم مریضه 

من و نی نیه هشت هفتم خدا بدون هیچ درمانی باردار شدم.مرسی خدا
من ۲۴ سالمه عین شمام .قرصا هیچی خوبم نمیکنه.دخترمم ۱۷ ماهشه.بدون دلیل حالم بده حس میکنم هیچکس دوستم ...

تو دکتر نرفتی روانشناس من میکم برم روانپزشک شاید ب داروهاش وابیته شم وگرنه ما افسرده ایم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دق دقم همش اونه ولی چیکار کنم من تو بذترین حالت باردار شدم تازه اهرای بارداری مجبور حالمو خوب کردم ک ...

ببین به خودت برس رادیو معارف گوش کن .من ۲۹ سالمه پاهام پرانتزی بود ه۸ بار عمل کردم دستم سوخت عمل کردم گردنمو دوبار یبار سزارین یبار دماغمو .الان هم لگن هام درد میکنه و استخون درد دارم .من چی بگم شبا خواب ندارم ولی میجنگم بخاطر پسرم

منم هیچ دلیلی ندارم نمیدونم چرا زندم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
ببین به خودت برس رادیو معارف گوش کن .من ۲۹ سالمه پاهام پرانتزی بود ه۸ بار عمل کردم دستم سوخت عمل کرد ...

ایشاله خدا سلامتی بده ولی بخدا التماس میکردم جواب ام ار ایم ام اس نباشه ی جور دیگه ای زندگی کنم یادمه میگفتم من تا حالا زندگی نکردم ولی چندروز گذشته ما شدم باز همون ادم روحن خستم تنهام میدونم ناشکریه منم ی شبایی درد داشتم ک همین اعصابم رو معده رودم اثر کذاشته ی جوری درد میکیره ک میگم خدایا اشتباه کردم فقط درد نداشته باشم مهم نیست نخابم

ولی باز یادم میره واسه حس افسزدگیم چیکار کنم از کجا شروع کنم 

زود جا نزن همه راها و امتحان کن

نمیدونم شاید برم فکز روانشناس باشم با دارو اعتقادی ندارم مبترسم بخورم از پس بوم برنیام 

ایشاله خدا سلامتی بده ولی بخدا التماس میکردم جواب ام ار ایم ام اس نباشه ی جور دیگه ای زندگی کنم یادم ...

من بعضی وقتا میگم خدایا به امید خودت صبح پامیشم رادیو معارف یا دعا یا قران میزارم صبح ها تو روی پسرم و شوهرم میخندم و کارای خونرو میکنم .غذای خوب میپزم نذر امام .شهید و.... میکنم .صدقه میدم

من ی مدت خوب شدم دیگه بعد دوسال ک دخترم شبا میخابید یکم از استرسم کم شد منم کم کم میخابیدم انگار خابیدن اون باعث شده وقت اضافه بیار ب چرت پرت فک کنم وسواس فکری گرفتم هزاربار ی چیزی فک میکنم

ولی خوب شده بودم الان روحیمو باختم که چی شد دویاره تک تک اون شبو حالمم داره تکرار میشه

من ی مدت خوب شدم دیگه بعد دوسال ک دخترم شبا میخابید یکم از استرسم کم شد منم کم کم میخابیدم انگار خاب ...

منم مثل تو الان بی خواب شدم گفتم بیام نی نی سایت قسمت بود با تو بحرفم .بازم میگم خدایا شکرت

من بعضی وقتا میگم خدایا به امید خودت صبح پامیشم رادیو معارف یا دعا یا قران میزارم صبح ها تو روی پسرم ...

چه خوب تو دقیقا عین مامان منی هر غذایی درست میکنه ب چندنفر دیگم میده اسمش میزاره نذر کلا خیلی با اعتقاده ولی من نمیدونم چی شد خدارو فراموش کردم حتی تا وندوقت پیش صلوات میفرستادم دیگه بعدش میخابیدم یا زیارت عاشورا میخوندم انگار قرص خاب میخوردم سریع خابم میبرد