2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم رو پیشونیم خط اخم افتاده واضحه سنمم زیاد نیست  ولی معلومه همه هم میگن بهم  بنظرت بو ...

وای نه اصلا نکن ببین من تجربه نزدیک دارم شاید بوتاکس کنی خوب بشه ولی بعد شش ماه که اثر بوتاکس میره خط پیشونیت عمیق تر میشه بعد مداومت زدن بوتاکس پوست شل میشه سعی کنه کرم های خوبی بخری بزنی کرم ضد آفتاب و مرطوب کننده وابرسان و کرم لیفت بزن هفته ای سه بار ماسک بزن و بنا به نوع پوستت سرم پوستی بخر صورتتم با صابون نشور ژل شستوشوی صورت بخر از کرم پودر زیاد استفاده نکن ارایشتم  موقع خواب بشور  چند سالته

وای نه اصلا نکن ببین من تجربه نزدیک دارم شاید بوتاکس کنی خوب بشه ولی بعد شش ماه که اثر بوتاکس ...

میشه آبرسان بهم معرفی،کنی؟

یه روتین پوستی هم بگی بهم؟

اره،فوم میزنم اصلا صابون نمیزنم 

اکثرا هم توخونه ولی،ضدآفتاب میزنم 

سرم ویتامین سی هم میزنم البته جوش،میزنم وقتی،استفاده میکنم

۲۶سالمه

بله خیلی خوبه ماهی یک بار یا دوماه یک بار برو سعی کن به زیبایی های طبیعیت بیشتر برسی تا عمل کنی حالا ...

بله درسته.

عزیزم میشه این کرم لیفت و چیزاهایی،که فکر میکنه لازمه رو چندتا مارک بگی 

خداخیرت بده

میشه آبرسان بهم معرفی،کنی؟ یه روتین پوستی هم بگی بهم؟ اره،فوم میزنم اصلا صابون نمیزنم  اکثرا ...

عزیزم اگ میخوایی من کمکت کنم 

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍
میشه آبرسان بهم معرفی،کنی؟ یه روتین پوستی هم بگی بهم؟ اره،فوم میزنم اصلا صابون نمیزنم  اکثرا ...

یه روتین پوستی اول بستگی ب نوع پوستت داره 

اول شستشو با ژل شستشو بعد ابرسان چون لایه های زیرین ابرسانی میکنه بعد مرطوب کننده و صد افتاب بیرنگ 

میتونی ماسک بگیری بعد حمام و اصلاح استفاده کنی 

اسکراب و ماسک رس هفته ای یکبار 

اگ خواستی وسایلش خودم دارم مارک خوب و سیب سلامت دارن و با کیفیت 

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍
بله درسته. عزیزم میشه این کرم لیفت و چیزاهایی،که فکر میکنه لازمه رو چندتا مارک بگی  خداخیرت ب ...

گلم اینارو اول باید بنا به نوع پوستت بگیری مثلا سرم پوست برای هر مشکل پوست یه مدل سرم هست برای جوش و لک و آکنه و... 

ضدافتاب هم یه بار از لدورا استفاده کردم خوب بود الان یه ضد افتاب خارجی میزنم اسمشو نمیدونم ولی جلدش زرده چون پوستم زود جوش میزنه این چربیش کمه خیلی راضیم 

کرم لیفتینگ هم مادرم یه مدت لدورا میزد میگفت خوبه

برید داروخانه یا لوازم ارایشی خیلی خوب راهنمایت میکنه