2777
2789
عنوان

باشوهری که...

135 بازدید | 2 پست

هرازگاهی بادلیل وبی دلیل خشونت به خرج میده و عذر خواهی که نمیکنه هیچ تازه متوقع هم هست که تو احساس عصبانیتت از رفتارش رو کنترل کنی و به روی خودت نیاری وتازش وهم بکشی

و وقتی قهرمیکنین

تو موظفی احساساتت و کنترل کنی و تمام وظایفت رو انجام بدی اما خودش چون حوصله نداره حتی سره کار هم نمیره وبارها به این خاطر کارش وازدست داده بایدچیکارکرد؟

باورتون نمیشه توقهرودعوا از من توقع داره غذا درست کنم،ولی چیزایی ک برای درست کردن اون غذا لازمه وتهیه نمیکنه🤦‍♀️

۲سالِ درگیریم خسته شدم دیگه

لطفا اگه مجردین نظرتون وبگین ولی این که مجردین رو هم بگین چون من خودم تومجردی عذرمیخوام اصطلاحاً اُرد ناشتا زیادمیدادم

هعی....‌‌‌

من دگر سوی چمن هم سرِ پروازم نیست،که پرِ بازم اگرهست دلِ بازم نیست💔ویران شده راه منت معمارنباشد،ویرانه ی مارابگذارید که ویران بماند...

عزیزم من خودم تقریبا با همه اینا سر و کار دارم 

اما من همیشه به سبحان و پاک بودن بودن خدا و گناه کار بودن خودم معترف میشم و نماز شب خالصانه می خونم و نماز اول وقت خالصانه 

حتی روزا رو روزه می گیرم تا شبا بتونم نماز شب و قرآن بخونم‌و اون موقع معجزه میشه تو زندگیم 

توسل به ائمه هم خیلییی خوب و عالیییه 

زیارت عاشورا و حدیث کسا عالیییه 

هر روز بخونشون گلم 

و تا می تونی تقوا داشته باش و با خدا باش 

زندگیت بهشت میشه شک نکن گلم 

ان شا الله که همیشه با هم خوب و خوش باشین عزیزم 

اما اون موقع هم خدا رو فراموش نکن گلم 

سختیا دقیقا به همون میزانی  طول می کشن که ما گناه کردیم 

مثلا دوسال آرایش غلیظ داشتم جلو نامحرم‌و دقیقا دوسال هم با شوهرم با هم بد شدیم و زندگیم واقعا جهنمی شده بود واسه خودش

بعد اون چون توبه کرده بودم دیگه بینمون خوب و عالی شد 

همه چیز دست خداست گلم  

الانم که خسیس شده می دونم تا وقتی هست که بدی ای که به مادرشوهرم کرده بودمو جبران کنم واسش  

می دونم بعد اون خوب میشه 

خودت باید کشف کنی سر چی این طوری میشه بینتون و رفعش کنی تا مشکلتم بر طرف میشه 

شک نکن 🌹🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.