2777
2789

تا خودش نخواد نمیشه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش باید خسته بشه خودش باید بخواد که نره

شوهر دوستم بعد از ۱۷ ۱۸ سال گذاشت کنار

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

چطوری تحمل کردی؟ الان خودت دیگه عادت کردی به این قضیه؟ صحبت هم کردی باهاش در این مورد ؟

اولاش همش دعوا بود ۸ ساااااال جنگیدم فقط کمتر کنه این رفتارارو ساعت ۴ صبح نیاد خونه مث شوهزا ۱۲ لااقل خونه باشه و جز دعوا و کتک کاری چیزی پیش نمیرفت 

صحبت؟ خواهر من مشاور روانشناس هیچ کدوم فایده نداشت الان ن من دیگه اعتراضی میکنم ن کارش دارم میره میاو هتل وار🤣🤣🤣

منم اون زن خوب و ملاحضه گر نیستم خرج میکنم اونجور ک میخام چرا من نخورم دوستاش بخورن؟

اولاش همش دعوا بود ۸ ساااااال جنگیدم فقط کمتر کنه این رفتارارو ساعت ۴ صبح نیاد خونه مث شوهزا ۱۲ لااق ...

الهی بگردم 

خیلی سخته واقعا اراده قوی میخواد که بتونی این همه مدت صبور باشی آفرین بهت 

خوبه دیگه بیخیال شدی بقول دوستان تا مرد خودش نخواد دست بر نمی‌داره

من یه خواستگار این مدلی دارم گفتم از کسایی که ازدواج کردن با اینجور اخلاقی بپرسم ببینم چطوریه ولی من آدم صبوری نیستم اصلا 

اونجوری خیلی سخت میشه واسم 

از الان تمومش کنم بهتره چون بحث ازدواج فرق داره دیگه باید صبور باشی بسازی 

الهی بگردم خیلی سخته واقعا اراده قوی میخواد که بتونی این همه مدت صبور باشی آفرین بهت خوبه دیگه بیخیا ...

من مجبور بودم ادامه بدم بخاطر بچه هام 

بخاطر علاقم 

بخاطر اون چشماش ک میدیدم و غش میرفتم ولی حیلی وقتا ازش متنفر بودم لحظه هایی ک تنهایی تا صیح گریه میکردم از ترس 

از درد 

از خستگی و اون پی دلخوشی خوشش

بود 

اره تا نخاد دس برنمیداره و اینو بدون کسی ک ۳۰ سال با یه عادت بزرگ شده ۳۰ سالم زمان میبره تا بذاردش کنار 

اگ نمیتونی همین الان پس بکش تا علاقه ای نیست تعهدی نیست بچه ای نیس