2777
2789
عنوان

من حساسم یا رفتارای مامانم بده

122 بازدید | 10 پست

خیلی توقع داره ازمن احساس میکنم هرچی چیز خوبه واسه خواهرم میخاد یه لباس تنم بود که چن سال پیشا خالم برام سوغات اورده خواهرم گف قشنگه چقد مامانم گف بده بهش منم ب خنده رد کردم گف تو خونه من داشتی الانم باید بدی گفتم مگه تو گرفتی هرچی تو گرفتی بیا ببر اینم تیگه انداخت هعی خودشو کجو راست کرد ب بابام تیکه انداخت گفتم نمیفهمم واقعا بقیه بچه‌هات هرررچی بگن چیزی نمیگی چرا ازمن توقع داری لال بشم بخدا همین خواهرم هررجور بخاد رفتار میکنه باهاش باز این جونش درمیره من خونه خودمم میام کل کاراشو میکنم خواهرم لیوان آبشو برنمیداره دوس ندارم بیام خونشون الانم خواهرم دانشجوعه اومده اومدم پیش هم باشیم که زهرم کرد

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑

من جرئت اعتراص ندارم چه رفتاری بکنم پسرم اینجارو دوس داره هرچند مامانمم باهاش خوب نیس بهم برمیخوره خواهرم گف برات شکلات اوردم نمدونم کجاس ماملنمم گف کحاس تو شکم اینه بخدا بچه من چشمودل سیره اصلا شبیع مادربزرگا نیس

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فکر کردم شما مجردی خواهرت متاهل که اینجوری رفتار میکنه من اگه باشم با خواهرم بیرون یا بچمو میبرم میزارم اونجا بچم اگه حال بکنه باز میره اگه مامان بزرگش اذیتش کنه دیگه نمیره اما خودم تو اون جو سم دیگه نمیرم 

یا کمتر برو یا اگه بخاطر بچت میری به روت نیار و بگذر

هفته‌ای یه شب میام چون تنهان و طاقتشون نمیاد مجبورم میکنن شب بمونن حکم کلفت دارم حس میکنم خاک تو سرم ک انقد از خودم گذشتم

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑
من فکر کردم شما مجردی خواهرت متاهل که اینجوری رفتار میکنه من اگه باشم با خواهرم بیرون یا بچمو میبرم ...

بچم عاشق داداشمه به عشق داداشم میره مامانم باخنده انقد با بچم کل‌کل میکنه ادعاشم میشه نوشو دوست داره گناه داره بچم تنهاس میبرمش اصرارم داره یکی دیگه بیار ولی الان که تو ترازو گذاشتم فقط من خوب بودم کاراشو کردم پول دادم موقع نیاز اما کافیه یک حرکت کوچیک کنم نفرین و فحش

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑
بچم عاشق داداشمه به عشق داداشم میره مامانم باخنده انقد با بچم کل‌کل میکنه ادعاشم میشه نوشو دوست داره ...

خب بچتو بزار اونجا خودت بگو کار دارم باید برم خرید شب میام کلا یک ساعت بشین  

من فکر کردم شما مجردی خواهرت متاهل که اینجوری رفتار میکنه من اگه باشم با خواهرم بیرون یا بچمو میبرم ...

مثلا من موظفم هرروز زنگ بزنم حالشو بپرسم الان خواهرم پیامارو نشون داد انقدررر دعا خیری براش کرده بود روزی دهبارم زنگ میزنه بهش حس میکنم‌منو دوس نداره مجردیمم فرار کردم خونه شوهر از دست حرفا و کاراش

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑
مثلا من موظفم هرروز زنگ بزنم حالشو بپرسم الان خواهرم پیامارو نشون داد انقدررر دعا خیری براش کرده بود ...

جایی که حال نمیکنی نرو با کسی که خوشحالت نمیکنه حرف نزن بعضی از ادم ها دوری و دوستی و ترجیح میدن برای روحیه خودتم که شده فاصله بگیر  

جایی که حال نمیکنی نرو با کسی که خوشحالت نمیکنه حرف نزن بعضی از ادم ها دوری و دوستی و ترجیح میدن برا ...

باید همین‌کارو کنم دوس ندارم شوهرم بفهمه واسه همین به رفتوآمدم ادامه میدم خودمم تنهام همش میگم ولش کن کوتاه بیا مادره بعدا پشیمون میشی

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑