2777
2789

اگه به رفتن که میکنین اتفاقی بیوفته که منصرف بشین و از اونطرف بخواین بمونین و رفتاری ببینین که انگار باید برید و از قضا، عاشق هم باشین ؛ چیکار میکنین..؟

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگع عاشق پای رفتن دارع 😐

دقیقا

کاش عاشق رو یکی هل بده 

بگیره پرتش کن اون دور دورها 

فقط بره 

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست
میرمممم  همون کاری که امروز کردم  و طرف خیلی ادعای عاشقی میکرد ولی ککشم نگزید فقط من دا ...

لعنت به کسی که تظاهر میکنه به عاشق بودن 

لعنتی اخه تو که دوست نداری چرا میگی دوستت دارم چراا امید میدییییی اخه چرا 

عزیزم هیچ وقت نباید حرفی بزنی که خودتم از اینکه روزی اگر اتفاق بیفته بعدش میخوای چیکار کنی که خبر هم نداری

هر چیزی دو طرفش قشنگه ولی گاهی این حقوق رعایت نمیشه و یکی کم میزاره یکی زیاد که دو کفه ترازو تعادل ندارن اگه واقعا مشکل از تو نیست و داری رفتاری رو میبینی که انگار تو مشکلی بهتر که یک بار اساسی سعی کنی حلش کنی نشد ترکش کنی اینکه خودتو نادیده بگیری خیلی سخته کار هر کسی نیست و بدتر از همه تو دام عشق افتادن هست که هم قلب و هم عقل رو دگرگون می‌کنه و بینشون تضاد برقرار می‌کنه 

لعنت به کسی که تظاهر میکنه به عاشق بودن  لعنتی اخه تو که دوست نداری چرا میگی دوستت دارم چراا ا ...

چون به قول خودش فهمیده بود من خیلی وابستشم نمیخواس دلمو بشکونه و منو از خودش برنجونه 

کلامی میگف دوسم داره ولی تو رفتار هیچ توجهی از جانبش نمیدیدم بعد از یه مدت فهمیدم انگار از سر دلسوزی میگفته 😑

عزیزم هیچ وقت نباید حرفی بزنی که خودتم از اینکه روزی اگر اتفاق بیفته بعدش میخوای چیکار کنی که خبر هم ...

مرسی عزیزم . نیاز دارم که بارها چیزایی که نوشتی رو بخونم..تا بدونم الان کجای این رابطه ام... ‌

مرسی عزیزم . نیاز دارم که بارها چیزایی که نوشتی رو بخونم..تا بدونم الان کجای این رابطه ام... ‌

فدات منم خودم تو رابطه شانس نیاوردم فقط جنس مخالف رو نمیگما هم جنس هم منظورمه همیشه به اندازه گذاشتم زیاد گذاشتم اما کم دیدم و دیده نشدم اگر هم من اشتباه فکر میکردم نیاز داشتم آگاهم کنن حتی بار ها با زبون خودم مطرح میکردم اما فایده نداشت بدتر همه چی بجای درست شدن خراب میشد با همه مشکلات تحمل کردم تا اینکه الان آدمای اطرافم و به جز خانوادم گذاشتم کنار نمیگم چیز خوبی نه اما حس کردم لازم دارم و قبلش کاملا عواقبش رو هم سنجیدم که شاید بعداً راه برگشتی نباشه ولی تصمیم خودمو گرفتم و به خودم گفتم پس بعدا حق پشیمون شدم و ناله کردن نداری

عزیزدلم سلام😍امیدوارم در این ثانیه ای که داری پیامم رو میخونی لب هات خندون باشه و دلت شاد❤😍🌱

من مشاور خانواده و مشاور حقوقی هستم،بصورت آنلاین یعنی باچت و ویس در تمام پیامرسان ها(ایتا،روبیکا،سروش،بله،گپ،آیگپ،واتساپ،تلگرام وایمو)ارائه خدمات میدم حضورتون،من معمولا ویس میدم شما میتونین بصورت تایپ یا ویس باهام ارتباط برقرار کنین😍👌

مشاوره خانواده👨‍👩‍👧‍👦 در زمینه های:همسرداری_اختلافات زناشویی_فرزندپروری_آموزش جذب همسردلخواه_مهارت های افزایش اعتماد بنفس و عزت نفس و....

مشاوره حقوقی ⚖در حوزه خانواده(طلاق،مهریه،نفقه،جهیزیه،ارث،نسب،قیمومت،ولایت،حضانت و...)

تنظیم انواع دادخواست و لایحه واظهارنامه بصورت نیم بها و در اسرع وقت🤩

✅خبر عالی تر اینکه حق المشاورتون رو میتونین بعد اتمام جلسه تون هم پرداخت کنین😍😍😍

✔جلسه یکساعته مشاوره خانواده👨‍👩‍👦‍👦 ۷۹ تومن

✔جلسه سی دقیقه ای مشاوره خانواده👨‍👩‍👧‍👦 ۵۹ تومن

✔جلسه ۱۵ دقیقه ای مشاوره حقوقی⚖ ۶۰ تومن

🔵بابت هر دومعرفی یه جلسه یکساعته رایگان به ارزش ۷۹ هزارتومن هدیه بگیرین🤩🤩🤩

شماره همراهم:

09199541937☎️

✅لینک کانالم در ایتا که هرروز کلی مطالب همسرداری،فرزند پروری و عزت نفس گذاشته میشه+ اسکرین شات رضایتمندی مراجعین و فیش های واریزی

https://eitaa.com/moshavere_online📱

مشاورآنلاین سابقم کاربری۹۷مشاور آنلاین (مشاور خانواده ومشاور حقوقی) هستم،بصورت چت و ویس تو هر پیامرسانی باشید ارائه خدمات میدم حضورتون،بصورت ۲۴ ساعته حتی ایام تعطیل.مشاوره بصورت چت و ویس در پیامرسان های ایتا،روبیکا،سروش،بله،گپ،آیگپ،واتساپ وتلگرام آیدی در تلگرام:moshavere_onlineee                           آیدی در تمام پیامرسان های ایرانی:moshavere_onlinee                                    شماره همراهم: 09199541937                                 مشاوره خانواده  یکساعته ۷۹ تومن___مشاوره خانواده سی دقیقه ای۵۹تومن______مشاوره حقوقی ۱۵دقیقه ای ۶۰ تومن________تنظیم انواع دادخواست ولایحه فقط ۵۰ تومن                                              🎷  حق المشاورتون رو بعد از اتمام جلسه هم میتونین پرداخت کنین😍🤩🤩🤩                                                   لینک کانالم در ایتا که هرروز کلی نکات همسرداری،فرزند پروری،مهارت افزایش اعتماد بنفس مقابله با استرس و...میذارم نمونه واریزی ها و اسکرین شات رضایتمندی از جلسات مشاوره ام رو هم میذارم تا با خیال راحت بهم اعتماد کنین😍😍                                                          https://eitaa.com/moshavere_online