2777
2789
عنوان

مامانای ک بچه کوچیک دارن لطفا راهنمایی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 114 پست

دقیقا منم همین مشکل دارم پسرم چهارسالشه دخترم نه ماهشه بخدا ازپیشش بلند میشم نعره میزنه یعنی خونمو گند برداشته حتی نمی‌ذاره برم یه لیوان آب بخورم میگه فقط باید بشینی پیش من روانی شدم ازدستش داداشش هم باهاش بازی نمیکنه که سرگرم بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتنا امتحان میکنم

شبها حموم نبردید اکسیژن مغز میاد پایین و خطرنااکه دکتر دخترم گف

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
نه جدی تشخیص درست چی بوده؟من ک دخترم هم رفلاکس داره هم الرژی گاوی

دختر منم همینه

شیر خودتونو میدین؟ 

من دیگه انقد رژیم سخت گرفتم آخرش شیرم خشک شد شیر خشک میدم بهتره... برای رفلاکس هم امپرازول 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
هنوزم مراعات میکنم شیر گاو دادم یه شب اینقد یه هفته اسهال رفت ک مردم از شستن

نههه😞😞😞😞

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
دختر من ۴ماه داروی رفلاکس خورد تاره دکتر دیگه بردم گفت تشخیص اشتباه بوده

چرا پس...حالا مال من خیر ندیده ها اصلا تشخیص نمیدادن میگفتن آلرژی به دود وعطر و....تازه با اصرار خودم که گفتم بابا عطر ودودم کجا بود فهمیدن رفلاکسه

پسر من ۴سالشه از کنار من تکون نمیخوره هر دیقه یه بار میگه مامان عاشقت شدم واقعا اذیت میشم حموم میرم ...

ببرش مهد 

شبها حموم نبردید اکسیژن مغز میاد پایین و خطرنااکه دکتر دخترم گف

چرا؟ چه وقت شب؟ فکر نکنما

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
چرا؟ چه وقت شب؟ فکر نکنما

قبل خواب گف حداقل دوساعت فاصله باشه من خودم پرسیدم‌

پسر من ۴سالشه از کنار من تکون نمیخوره هر دیقه یه بار میگه مامان عاشقت شدم واقعا اذیت میشم حموم میرم ...

خیلی وابسته اش کردی عزیزم هر از گاهی بده باباش یا مادرت نگه داره تا مستقل تر بشه

ببین همسن بچه منه اسی صبح ی تخم مرغ بهش بده شیربرنجم براش درس کن از ناهارتم کمی بهش بده نون هم بهش بده شیر لیوانی با نی بهش بده بعد ی دوش آب گرم و لباساشم مرتب عوض کن لباس خنک تابستونی و وقتی بیکاری باهاش بازی کن بدو بدو تا خوب خسته شه تلوزیون براش بزار ببرش تو حیاط تا راه بره مرتب دست و صورتشو بشور و خستش کن حسابی 

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...
نمیمونه

حتما ببرش مشاور

قبل خواب گف حداقل دوساعت فاصله باشه من خودم پرسیدم‌

اون که آره من ساعت 8 میبردم بعدش ساعت 12 میخوابید تا 5 6 صبح