دختر من ۱۴ماهشه از صبح ک بیدار میشه تا موقع خواب فقط آویزون من میشه و اینقد نق میزنه دیگه ب جنون رسیدم هیچ کاری نکنم بغلش کنم باز گریه و صدا میده خسته ام چیکار کنم
دقیقا منم همین مشکل دارم پسرم چهارسالشه دخترم نه ماهشه بخدا ازپیشش بلند میشم نعره میزنه یعنی خونمو گند برداشته حتی نمیذاره برم یه لیوان آب بخورم میگه فقط باید بشینی پیش من روانی شدم ازدستش داداشش هم باهاش بازی نمیکنه که سرگرم بشه
شبها حموم نبردید اکسیژن مغز میاد پایین و خطرنااکه دکتر دخترم گف
نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨👩👧👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻♀️
نه جدی تشخیص درست چی بوده؟من ک دخترم هم رفلاکس داره هم الرژی گاوی
دختر منم همینه
شیر خودتونو میدین؟
من دیگه انقد رژیم سخت گرفتم آخرش شیرم خشک شد شیر خشک میدم بهتره... برای رفلاکس هم امپرازول
من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:) ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
هنوزم مراعات میکنم شیر گاو دادم یه شب اینقد یه هفته اسهال رفت ک مردم از شستن
نههه😞😞😞😞
نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨👩👧👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻♀️
پسر من ۴سالشه از کنار من تکون نمیخوره هر دیقه یه بار میگه مامان عاشقت شدم واقعا اذیت میشم حموم میرم ...
ببرش مهد
شبها حموم نبردید اکسیژن مغز میاد پایین و خطرنااکه دکتر دخترم گف
چرا؟ چه وقت شب؟ فکر نکنما
من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:) ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
قبل خواب گف حداقل دوساعت فاصله باشه من خودم پرسیدم
پسر من ۴سالشه از کنار من تکون نمیخوره هر دیقه یه بار میگه مامان عاشقت شدم واقعا اذیت میشم حموم میرم ...
خیلی وابسته اش کردی عزیزم هر از گاهی بده باباش یا مادرت نگه داره تا مستقل تر بشه
ببین همسن بچه منه اسی صبح ی تخم مرغ بهش بده شیربرنجم براش درس کن از ناهارتم کمی بهش بده نون هم بهش بده شیر لیوانی با نی بهش بده بعد ی دوش آب گرم و لباساشم مرتب عوض کن لباس خنک تابستونی و وقتی بیکاری باهاش بازی کن بدو بدو تا خوب خسته شه تلوزیون براش بزار ببرش تو حیاط تا راه بره مرتب دست و صورتشو بشور و خستش کن حسابی
در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...
قبل خواب گف حداقل دوساعت فاصله باشه من خودم پرسیدم
اون که آره من ساعت 8 میبردم بعدش ساعت 12 میخوابید تا 5 6 صبح