دختر من ۱۴ماهشه از صبح ک بیدار میشه تا موقع خواب فقط آویزون من میشه و اینقد نق میزنه دیگه ب جنون رسیدم هیچ کاری نکنم بغلش کنم باز گریه و صدا میده خسته ام چیکار کنم
بچه منم ۱۵ ماهشه روانی شدم از دستش همش نق نق گریه بغل آویزونه فقط خونم بشدت بهم ریخته شوهرم جدا میخوابه میگه خودت بچت شلوغین
عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600��وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا
وای بخدا منم همین مشکل دارم ازصبح که بیدارمیشم نه دستشویی میرم نه میذاره کارکنم هیچی فقط کنار این خ ...
واای خدا دختر کپ منی که یه وقتایی وقتی میخوابن فقطمیوفتما اما عیب نداره بزرگتر که شدن عاقل تر میشن بچن دیگه یه وقتایی به خودم میگم خوب الان چه کاری واجب تر ازین دوتا وروجک دارم اما متاسفانه یه وقتاییم بهم فشار میاد خودم خالی میکنم سرشون ☹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین همسن بچه منه اسی صبح ی تخم مرغ بهش بده شیربرنجم براش درس کن از ناهارتم کمی بهش بده نون هم بهش ب ...
چطوری با نی بدیم؟
عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600��وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا
امروز ۵.۵ بیدار شد تازه با کلی بدبختی خوابید موقع نهار از سر و کولم بالا میره موهام تو دستشه مدام خسته شدم
دارم بزرگشون میکنم دیگه 😅شبا وقتایی که میخوابن باورت میشه نگاشون که میکنم وجودم پرا از عشق وارامش میشه ولی خوب سخته دیگه یه وقتایی کم میارم ناشکری میکنم با توجه به اینکه دومی خدا خواسته بود ولی زود به شکر خورون میوفتم کلی استغفار میگم هم خوبه هم سخت