2777
2789
عنوان

مامانای ک بچه کوچیک دارن لطفا راهنمایی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 114 پست
هنوزم مراعات میکنم شیر گاو دادم یه شب اینقد یه هفته اسهال رفت ک مردم از شستن

دختر منم داشت تا هفت ماهگی رعایت کردم وبعدش شروع کردم وچون تو مدفوعش خون ندیدم منه خاک بر سر فکر کردم خوب شده در حالی که هنوز داشته وتبدیل به رفلاکس ده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم داشت تا هفت ماهگی رعایت کردم وبعدش شروع کردم وچون تو مدفوعش خون ندیدم منه خاک بر سر فکر کرد ...

واای من خودمم انقده پرهیزم ک نگو 

بچم طفلی تا کی میخاد نخوره😞

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
دقیقا منم همین مشکل دارم پسرم چهارسالشه دخترم نه ماهشه بخدا ازپیشش بلند میشم نعره میزنه یعنی خونمو گ ...

چقد منی منتهی برعکس من دخترم جهار پسرم همسن دخترت دقیقا اینجوریم تازگیا همش بیخودی گریه میکنه گریه هاااا

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

دختر منم داشت تا هفت ماهگی رعایت کردم وبعدش شروع کردم وچون تو مدفوعش خون ندیدم منه خاک بر سر فکر کرد ...

من ازاولم‌تو‌ مدفوعش خون نبود خودم تشخیص دادم

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
باباش میگه بیا بریم پارک میگه مامانم باید بیاد

عزیزم کم کم از کنارش برو دور تر. 

خاله منم بچه آخرش همین بود... کلا وابسته بود

به سختی از خودش جدا کرد. 

کمی گذاشت پیش باباش رفت خرید و اینا تا بچه به بقیه ام عادت کرد

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
عه؟؟؟

دختر بزرگه منم همین بود بردمش کلاس نمیموند بردمش مشاورچن جلسه بازی ترمانی الان بهتره الانم مهد ثبت نامش کردم

عزیزم کم کم از کنارش برو دور تر.  خاله منم بچه آخرش همین بود... کلا وابسته بود به سختی از خود ...

آره باید یه کاری کنم مثلاً میبرمش پارک همه دارن بازی میکنن این میاد میچسبه به من تکون نمیخوره 

آره باید یه کاری کنم مثلاً میبرمش پارک همه دارن بازی میکنن این میاد میچسبه به من تکون نمیخوره 

با بچه ها هم بازی نمیکنه 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏