2777
2789
عنوان

کیا دوران عقد چون به همسرشون علاقه نداشتن جدا شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2617 بازدید | 97 پست
میدونی بیچاره خانواده هم نگران تو هستن، و هم به فکر آبرو ولی درک نمیکنن تو چی میکشی یک سال و نیم گ ...

اینقدر پیش خدا دعا کردم که همین اعتقادمو هم دارم از دست میدم میدونی بیشتر از آه شوهرم میترسم یا از دل شکستن اما وضعیت خودمم داغونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خانواده میگن ادامه بده عجله نکن برای طلاق اما یه سال و نیمه گذشته من از لحاظ روحی داغونم نمیدونم ...

منم بخاطر نداشتن علاقه میخوام جدا شم علاقه اگر بخواد به وجود میاد از همون اول اشتباه کردم

این شجاعتو زمانی بدست آوردم که دیدم زندگیم داره نابود میشه و هیچکس به دادم نمیرسه، خودم باید یکاری م ...

بعدم لابد سرزنشت کردن خانواده ها مشوقن علاقه بوجود میاد بعد ضربه رو تو میخوری خوبه شجاعت داری الان چکار میکنی چقدر از جداییت گذشته

بعدم لابد سرزنشت کردن خانواده ها مشوقن علاقه بوجود میاد بعد ضربه رو تو میخوری خوبه شجاعت داری الان چ ...

یه مدت سرزنش کردن، بعدش عادی شد واسشون و همه چیز فراموش کردن، الان با یه نفر دیگه نامزد کردم که خیلی خیلی از همه لحاظ از اون قبلیه بهتره

یه مدت سرزنش کردن، بعدش عادی شد واسشون و همه چیز فراموش کردن، الان با یه نفر دیگه نامزد کردم که خیلی ...

خداروشکر منم بهش علاقه ندارم خیلی میترسم 

شما طلاق داشتین 

فراموش کردی خودت الان یادش بیفتی ناراحتم میشی؟

البته خب روحیات ادما فرق میکنه فقط میخوام بدونم چجور حالتو خوب کردی

خداروشکر منم بهش علاقه ندارم خیلی میترسم  شما طلاق داشتین  فراموش کردی خودت الان یادش بی ...

من عقد بودم، طلاق گرفتم

اصلا یادش نمیفتم، وقتی جدا شدم یه مدت ناراحت بودم اونم فقط بخاطر حرف مردم، ولی بعدش برام عادی شد، خیلیم خوشحال بودم که جدا شدم خودمو نجات دادم

من عقد بودم، طلاق گرفتم اصلا یادش نمیفتم، وقتی جدا شدم یه مدت ناراحت بودم اونم فقط بخاطر حرف مردم، ...

منم عقدم 

از خانوادت هم دلگیر شدی بالاخره حرف و حدیث پیش میاد 

بعد خوب شدی باهاشون 

نامزدت الان سنتی یا دوستی بوده

منم عقدم  از خانوادت هم دلگیر شدی بالاخره حرف و حدیث پیش میاد  بعد خوب شدی باهاشون  ...

اره خب از خانوادم دلگیر شدم چون پشتم نبودن، ولی منتظرشون نموندم که حمایتم کنن، به تنهایی افتادم دنبال کارای طلاق، هیچکس جز خودم درک نمیکرد که چه حالی دارم پس به داد خودم رسیدم، نامزد الانم معرفی بود چندجلسه صحبت کردیم بعد اومد خاستگاری

تو چندسالته؟ نامزدت چجوریه؟