mari_dokht مدیر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 213 عنوان کیا دوران عقد چون به همسرشون علاقه نداشتن جدا شدن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 2619 بازدید | 97 پست کسی بوده دوران عقد چون به شوهرش علاقه نداشته جدا شده باشه؟ پشیمون نشدین؟ هر چند که زندگی با کسی که دوسش نداری خیلی سخته اما میخوام مطمئن شم 1402/04/04 | 22:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزامیدوار عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 1273 من همسرم محبت میکنه اما حس من درست نمیشه ینی هر کار میکنم قلبم قبولش نمیکنه خسته شدم از بس زور زدم باهاش صحبت کن و از عدم علاقت بگو توافقی جدا شو اونم گناه داره بخواد عروسی بگیره آخرش جدا بشی
mari_dokht مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 213 من ۲۴سالم بود جدا شدم طرف پسر داییم بود از اولم نمیخواستمش، حسی بهش نداشتم اطرافیان خیلی اصرار داش ... آفرین چقدر شجاع بودین من یکم ترسویم اما راستش کم آوردم روحیه م خرابه افسرده شدم نميتونم ادامه بدم پسر دایی شما هم خوب بود فقط دوسش نداشتین؟
سلاطین_سلیطه_ها عضویت: 1401/04/01 تعداد پست: 1142 ما که جون میدادیم برای هم مشکلات زندگی از هم دورمون کرد دیگه فکر کن دوسشم نداشته باشی ادم نمیفهمه اومده نی نی سایت یا ختم صلوات
mari_dokht مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 213 ببینین من دلم براش تنگ نمیشه وقتی با همیم یا خوابم یا سرمو با گوشی گرم میکنم یا میرم پیش بقیه همش در حال فرارم ازش بیرونم میریم فقط همراهی میکنم و گرنه ذره ای حس خوب ندارم یه حسی بدی دارم که انگار نمیخوام باهاش برم بیرون برم مسافرت
آناناسیی عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 396 آفرین چقدر شجاع بودین من یکم ترسویم اما راستش کم آوردم روحیه م خرابه افسرده شدم نميتونم ادامه بدم پس ... این شجاعتو زمانی بدست آوردم که دیدم زندگیم داره نابود میشه و هیچکس به دادم نمیرسه، خودم باید یکاری میکردمپسرداییم عالی بود با محبت، پولدار، با اخلاقفقط من کششی بهش نداشتم و کنارش حالم بد بود
mari_dokht مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 213 نمیتونم بهت بگم طلاق ولی خودم خیلی دلم میخواد شما چند ساله ازدواج کردین همسرت خوبه؟شما هم امیدی به زندگی نداری؟ من خیلی ناامید شدم از زندگی دیگه دلم هیچی نمیخواد دلم اصلا خوش نیست
mari_dokht مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 213 باهاش صحبت کن و از عدم علاقت بگو توافقی جدا شو اونم گناه داره بخواد عروسی بگیره آخرش جدا بشی گفتم بهش هنوز کنار نیومده داریم میریم مشاوره اونا هم اینقدر میگن خوبیاشو ببین مثبت فکر کن همه این کارا رو کردم فایده نداشته
زهرا۱۳۱ عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 3510 شما چند ساله ازدواج کردین همسرت خوبه؟ شما هم امیدی به زندگی نداری؟ من خیلی ناامید شدم از زندگی دیگه ... ۱۵ سال پدر خوبیه همسر مزخرفیه ...عصبیه دوسش ندارم یعنی متنفرم ازش من خییییلی وقته امیدی ندارم فقط بچه هام
mari_dokht مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 213 ما که جون میدادیم برای هم مشکلات زندگی از هم دورمون کرد دیگه فکر کن دوسشم نداشته باشی من الانم از شوهرم خیلی فاصله دارم فقط جسمم کنارشه و گرنه قلبا حسی نیست مثل یه آدم معمولیه برام که فقط بهش عادت کردم
mari_dokht مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 213 این شجاعتو زمانی بدست آوردم که دیدم زندگیم داره نابود میشه و هیچکس به دادم نمیرسه، خودم باید یکاری م ... وای منم همش حالم بده بیشتز وقتا یه اضطرابی هم دارم هر چی میگم به بقیه میگن خودتو لوس کردی هیچکی حالمو نمیفهمه
mari_dokht مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 213 این شجاعتو زمانی بدست آوردم که دیدم زندگیم داره نابود میشه و هیچکس به دادم نمیرسه، خودم باید یکاری م ... همشم ته دلمو خالی میکنن که پاشو میخوری خوشبخت نمیشی بعد این دلشو میشکنی اگه جدا شی اما من الانم خوشبخت نیستم
mari_dokht مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 213 ۱۵ سال پدر خوبیه همسر مزخرفیه ...عصبیه دوسش ندارم یعنی متنفرم ازش ... منم امیدی ندارم حتی دلم عروسی هم نمیخواد جهاز نمیرم بخرم برای هیچی ذوق و انگیزه ندارم
رزامیدوار عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 1273 من الانم از شوهرم خیلی فاصله دارم فقط جسمم کنارشه و گرنه قلبا حسی نیست مثل یه آدم معمولیه برام که فق ... قبلا کسی را میخواستی مثلا عشقی که نافرجام موند؟
m_sali عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 288 منم امیدی ندارم حتی دلم عروسی هم نمیخواد جهاز نمیرم بخرم برای هیچی ذوق و انگیزه ندارم خب چرا ازدواج کردین باهاش وقتی حسی ندارین؟
زهرا۱۳۱ عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 3510 منم امیدی ندارم حتی دلم عروسی هم نمیخواد جهاز نمیرم بخرم برای هیچی ذوق و انگیزه ندارم بیین یه فکری به حال خودت کن