2777
2789
عنوان

کیا دوران عقد چون به همسرشون علاقه نداشتن جدا شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2617 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع طلاق دلیلت رو چی گفتی  فکر کنم نداشتن علاقه رو قبول نمیکنن درسته ؟

ما طلاق توافقی گرفتیم، وقتی توافقی باشه نیازی به دلیل خاصی نیست، از من قاضیه پرسید گفتم روحیاتمون مثل هم نیست و از اولم نمیخواستمش، وقتی عروسی نکرده باشی زیاد سخت نمیگیرن 

اره خب از خانوادم دلگیر شدم چون پشتم نبودن، ولی منتظرشون نموندم که حمایتم کنن، به تنهایی افتادم دنبا ...

وای آره عزیزم هیچکی درک نمیکنه چقدر سخته میدونی حداقل دور از جون سرطان داشته باشی بیشتر درک میکنن و دل میسوزونن تا مشکل ما برای ما درک نمیشیم که هیچ سرکوفت و زخم زبونم هست

عزیزم ب نظرم زود تصمیم نگیر . وقت برا طلاق زیاده ولی اگه طلاق گرفتی بعدش دیگه پسیمونی فایده نداره .ببین من سی سالمه ازدواجم نکردم تاحالا همش گفتم ن دوسش ندارم .منتظر عشق بودم و دوست داشتن ک پیش نیومد .بعد از مدت ها ک برام پیش اومد عاشق یکی شدم ک از همه نظر مشکل داره مورد اعتمادم نیست .عرق خوره دنبال رفیق خیلی زجر میکشم و عذاب با اینکه دوس داشتن دوطرفس ولی بعد ی مدت دوست داشتن عادی میشه و چیزی ک میمونه شخصیت تعهد اخلاق شغل خوب درآمد خوب نجابت خانواده خوب 

حالا توهم فکر کردی بعد طلاق آدمهای فوق العاده ای منتظرتن.نه پسرا الان اکثرا هوس باز یا معتاد یا دختر باز یا رفیق باز یا بیکار و بی‌پول  . پسر خوبم هست ولی کمه اونقدرم دختر تو دست و بالشون هست و اصلا ازدواجی نیستن .بعد بخوای باهاشون دوست بشی باید همش از این مهمونی ب اون مهمونی از این باغ تو‌اون باغ دنبالشون باشی بعدشم معلوم نیست بگیر باشه یا ن 

آره منم زخم خورده همین جمله م که عشق چیه باید عقل باشه مگه عشق نون و آب میشه خودش بعد ازدواج میاد

جدا شو من اشتباه کردم تو نکن

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
آره منم زخم خورده همین جمله م که عشق چیه باید عقل باشه مگه عشق نون و آب میشه خودش بعد ازدواج میاد

باید به دلت بشینه که بتونی باهاش زندگی کنی خوب بعدها دعوا و مشکلات پیش میاد علاقه نداشته باشی نمیتونی

من ولی ادامه دادم و شوهرمو الان خیلی دوس دارم چون نهایت مردونگیش و خوبیاشو ثابت کرده بهم باهاش کنار اومدم و فهمیدم خیلی دوسم داره و هیچکس اندازه اون حامی من نمیشه 

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

منظور از ظاهر و زیبایی در ازدواج چیست؟

به دل نشستن طرف مقابل

احساس کشش نسبت به او

و...

اگر ظاهر فرد به قدری برایتان ناخوشایند است که دیده شدن در کنار او و حتی قدم زدن با او برای شما اذیت کننده است ، مطمئن باشید با گذر زمان هم این مساله حل نمی شود و در آینده نیز همین خواهد بود !

با گذشت زمان زیبایی عادی می شود ، ولی زشتی نه. کسی که از روز اول نسبت به او کششی به لحاظ زیبایی و خوش آمدن نداشتین ، با گذشت زمان هم چیزی عوض نمیشود !

هیچ چیز در ازدواج جای چیز دیگر را نمی گیرد، یعنی اخلاق خوب ، تحصیلات ، خانواده خوب در جایگاه خود مهم هستند اما نمی تواند جای چیز دیگر مثل ظاهر و زیبایی کسی که او را نپسندیدید بگیرد !

بنابراین موضوع به دل نشستن و خوش آمدن و تناسب بین دو طرف مسئله مهمی است!

*سلام، اینارو از یه کانال تو ایتا برات فرستادم*

الکی زندگیه خودتون را خراب نکنید جز اینکه دلیل اصلی مثل،خیانت و خساست و بد بینی و اعتیاد داشته باشه،در غیراینصورت هر آدمی بالاخره عیبی داره،فرهنگ جامعه در مورد طلاق بهتر شده ولی تعداد دختران مجرد هم قابل ملاحظه است 

به نظر منم باید بیشتر تلاش کنی، ببین دوست داری تیپش تغییر کنه  با هم برید لباس بخرید، محبت کن و اجازه بده دوست داشتن شکل بگیره، الان پسرا خیلی بد شدن، مسئولیت نمیپذیرن، گیریم با یکی آشنا شدی هزار جور مشکل اخلاقی داشت، اونوقت چی، تو تلاش نمیکنی برای ایجاد عشق عزیزم، انقدر احساساتی فکر نکن، دوسش ندارم دلیل نیست