2777
2789
عنوان

قطع ارتباط با فامیل

226 بازدید | 18 پست

بهترین کار عمرم 

که چند روز قبل با یه احساس مسئولیت مسخره پای یکیشون به زندگیم باز کردم و تو همون روز گند زد به اعصاب و روانم هنوز به خودم نیومدم

😓

اصلا خودمو نمیبخشم 

💜♾️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خیلی دوست دارم با دو تاشون قطع ارتباط کنم ولی متاسفانه دست من نیست

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

ما مثلا تو مهمونی و مراسم طرفای مامان بابامو میبینم و احترام میذاریم بهم.اینجوری نیس که کلا قهر باشیم ولی رفت و آمد نداریم.

جاری و خواهر شوهر اینا هم ماهی یبار یا هر چند ماه یبار وقتی تصادفی میریم خونه مادرشوهرم میبینم یا تو مراسم

ما مثلا تو مهمونی و مراسم طرفای مامان بابامو میبینم و احترام میذاریم بهم.اینجوری نیس که کلا قهر باشی ...

ماهم قهر نیستیم و احترام میذاریم ولی تا جایی که اتفاقی نشه مایل به دوری ام

💜♾️
منم ولی حیف که خراب کردم و تو این چند روز مهم که به یه اعصاب سالم و آروم نیاز دارم آشوب ترینم

واقعامن هروقت رفت وامدمیکنم اعصابم داعون میشه تا ۳ ۴ روز فکروخیال دارم انقدر ک رفتار و حرفاشون بده

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ماهم قهر نیستیم و احترام میذاریم ولی تا جایی که اتفاقی نشه مایل به دوری ام

الان دیگه همه همینطورن.من چند بار با جاری هام رفت و آمد کردم یا در حال مقایسه بودیم یا یکی یه پیشرفتی میکرد اون یکی چشمش درمیومد و یا چشم و هم چشمی 

کلا ترجیح دادیم دوری و دوستی باشه نمیدونم شاید ماها سواد رابطه نداریم.

واقعامن هروقت رفت وامدمیکنم اعصابم داعون میشه تا ۳ ۴ روز فکروخیال دارم انقدر ک رفتار و حرفاشون بده

میفهممت من یک روز گریه کردم و الانم خیلی ذهنم درگیره به هیچکس هم نمیتونم بگم😓

💜♾️